Spread the love


Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στους  50 πιο «καυτούς» επώνυμους γλουτούς μοντέλων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τραβάνε όλα τα αντρικά μάτια, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Έχουμε πει ότι όλα τα θέματα πουλάνε, αλλά σαν τα οπίσθια τίποτα..

Για πολλούς άντρες θεωρείται το πιο δυνατό σημείο της γυναικείας φύσης. Είτε λόγω γονιδίων, είτε με σκληρή γυμναστική μπορεί να είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος.

Οι παρακάτω γυναίκες διαθέτουν τα καλύτερα οπίσθια που έχετε δει ποτέ! Άλλες είναι διάσημες, άλλες λιγότερο, αλλά έγιναν γνωστές από τις αναρτήσεις τους στα social media στο επίμαχο σημείο του σώματος, του γυμνασμένους γλουτούς.

Η Βρετανική Vogue μάλιστα δημοσίευσε ένα άρθρο, όπου η αρχισυντάκτρια της, Emily Sheffield, εξηγούσε γιατί τα kitten heels (παπούτσια με το πολύ χαμηλό τακούνι) είναι το πιο κολακευτικό ζευγάρι που μπορεί μια γυναίκα να φορέσει για τα οπίσθιά της.

Όπως εξηγούσε «δίνουν στους γλουτούς ακριβώς την «ανύψωση» που χρειάζονται ενώ παράλληλα επιτρέπουν να περπατούν με σταθερότητα αλλά κουνώντας τους ελαφριά.

Δηλαδή τα ψηλοτάκουνα που αποθεώναμε δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στους γλουτούς; Δεν είναι αυτά που μας κάνουν τις γυναίκες να πλησιάζουν το όνειρο της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian;

Στην Daily Mail είχαν ακριβώς τις ίδιες απορίες και για αυτό φώναξαν την ποδίατρο, Εmma Suple, να τους εξηγήσει ποια είναι η ακριβής επίδραση κάθε διαφορετικού είδους παπουτσιού στην όψη των οπισθίων μας. Τα αποτελέσματα, όπως θα δεις παρακάτω, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι… (έγραψε και πήγε να αγοράσει όσα περισσότερα ζευγάρια αθλητικών μπορούσε!)

Τέλος, έχει αξία να αναφέρουμε ότι η έρευνα του «University of Oxford» ήταν το μέγεθος της γυναικείας πίσω-κίνησης. Έχει κάποια επίδραση στην υγεία, ψυχική και σωματική;

Από τα στοιχεία που αναλύθηκαν προέκυψε ότι τα μεγάλα οπίσθια κάνουν καλό στην υγεία και στον εγκέφαλο. Συγκεκριμένα, όσοι από τους συμμετέχοντες είχαν μια δόση λίπους παραπάνω στους γλουτούς, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να παράγουν ορμόνες που μεταβολίζουν τη ζάχαρη και άρα λιγότερες πιθανότητες να έχουν υψηλή χοληστερόλη, καρδιακά νοσήματα και διαβήτη. Αντίθετα, η κοιλιά ή κοιλίτσα διαπιστώθηκε ότι δεν είναι τόσο αθώα και είναι κακό σημάδι για την υγεία.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν επίσης ότι όσοι έχουν μεγαλύτερα οπίσθια είναι πιθανό να έχουν μια μεγαλύτερη ζωή και να έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Η έρευνα αφορά τα φυσικά πλούσια οπίσθια και όχι εκείνα που χτίζονται με πλαστικές.

Τέλος, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το αμπαλάζ σε αυτές τις περιπτώσεις έχει λίγη σημασία γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το περιεχόμενο, και όταν μιλάμε για οπίσθια τότε σταματάει η πλάκα.

Απολαυστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς γλουτούς

Δείτε εδώ: wikipedia.org



Spread the love