Spread the love


Η εντυπωσιακή Abigail Ratchford που στο instagram έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 6.7 εκατομμύρια φίλοι, με μόνο 341 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, και όχι άδικα αφού αυτό το κορίτσι είναι σεξοβόμβα μεγατόνων.. Δείτε το αφιέρωμα με 55 φωτογραφίες της.

Είναι αυτό το είδος γυναίκας που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αφού αυτό το κορίτσι έχει τις τέλειες καμπύλες παντού. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς είναι όλες που επαγγελματικές, για να τονίζουν κάθε σημείο του κορμιού της, και ξεσηκώνει τους φίλους της που την ακολουθούν.

Η Abigail Ratchford είναι επαγγελματίας με χιλιάδες φωτογραφίες και συμμετοχή σε διαφημίσεις όπως μας πληροφορεί από την καλοστημένη σελίδα της: officialabigailratchford.com

Είναι πολύ εντυπωσιακή, και με φαντασία στις πόζες της, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αφού αυτό το κορίτσι τα έχει όλα πληθωρικά επάνω της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην ιστοσελίδα του Sports Illustrated. Επιδιώκει οπωσδήποτε να γίνει ηθοποιός, από τον Μάρτιο του 2013, και από τότε δεν σταμάτησε να ενημερώνει την σελίδα της στο στο Facebook, και το instagram για να λαμβάνει την προσοχή μας.

Είναι από τα κορίτσια που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρων την δημοσιότητα μέσα από το κοινωνικά δίκτυα, αφού πολλοί επώνυμοι σταρ δεν την φτάνουν.. σε followers.

Η Abigail Ratchford έχει γαλλική καταγωγή και γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1992, και μεγάλωσε στην περιοχή Scranton, της Πενσυλβάνια, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί πέρασε από Γερμανία, και Ιρλανδία..

Δεν είχε πάει στο κολέγιο, αλλά διάλεξε άλλο δρόμο όταν άρχισε το κόλπο με τις σέξι φωτογραφίες στο διαδίκτυο το 2013, που όμως την οδήγησε πολύ γρήγορα στο να της παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στο Χόλιγουντ, όπου ζει σήμερα.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις πολύ «ζουμερές» φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford Abigail Ratchford

Δείτε ακόμα:

H Abigail Ratchford βάζει φωτιά στο instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love