Spread the love


Aly Raisman. Η πιο sexy αθλήτρια του 2017, όπως ψηφίστηκε από το ανδρικό πληθυσμό.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και του Ρίο Ντε Τζανέιρο τα πέταξε όλα δείχνοντας το καλογυμνασμένο της σώμα.

Η 21χρονη Αμερικανίδα Aly Raisman  η οποία κατέκτησε τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνο, είναι ανάμεσα στους αθλητές που συμπεριλήφθηκαν στο νέο περιβόητο Body Issue του ESPN.

«Αντί να είμαι ανασφαλής για τους μύες μου, έμαθα να τους αγαπώ. Δεν τους βλέπω πλέον ως ελάττωμα γιατί με έκαναν την αθλήτρια που είμαι», είπε η αθλητρια.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης ξεκίνησε τη «μάχη» της με τη Ρουμάνα Καταλίνα Πόνορ για το χάλκινο στη δοκό ισορροπίας, όπου η Πόνορ αρχικά ήταν τρίτη, αλλά μετά την ένσταση της Ράισμαν έμεινε εκτός βάθρου αν και είχε τους ίδιους βαθμούς και κορυφώθηκε στις ασκήσεις εδάφους για το χρυσό, όπου νικήτρια ήταν πάλι η Αμερικανίδα με 15.600 βαθμούς, αφήνοντας την σπουδαία γυμνάστρια από τη Ρουμανία στη 2η θέση με 15.200. Το χάλκινο πήρε η Ρωσίδα Αλίγια Μουστάφινα, που ήταν τρίτη και στο σύνθετο ατομικό.

Δείτε τη στο official instagram και στο facebook

Στο στήθος της κρέμασε το χρυσό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το περασμένο καλοκαίρι η Σιμόν Μπάιλς και η Aly Raisman θριάμβευσαν στους Ολυμπιακούς του Ρίο  κερδίζοντας 5 και 3 μετάλλια αντίστοιχα.

Τώρα, οι δύο κορυφαίες αθλήτριες ξανασυναντιούνται για  μία φωτογράφιση του περιοδικού Sports Illustrated.

Στην επόμενη έκδοση του δύο περιοδικού οι δύο γυναίκες αφήνουν τις   αθλητικές τους στολές και ποζάρουν φορώντας μαγιό που αναδεικνύει τα καλογυμασμένα ευλύγιστα κορμιά τους.

Την φωτογράφιση ανέλαβε ο γνωστός φωτογράφος Τζέιμς Μάκαρι, ο οποίος επέλεξε να τις φωτογραφήσει σε εμβληματικά μέρη του αθλητισμού στο Τέξας όπως είναι το World Champions Center,  το  North Houston Skate Park και το Lillie  and  Hugh Ray Cullen Sculpture Garden.

«Eίμαι ευτυχισμένος που οι  χρυσές Ολυμπιονίκες  θα ποζάρουν στην ετήσια έκδοση του περιοδικού με μαγιό φέτος. Η Aly Raisman και η  Σιμόν αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο όμορφο και δυνατό και αποτελούν πηγή έμπνευσης», δήλωσε η εκδότρια του περιοδικού, MJ Day.

Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman Aly Raisman



Spread the love