Spread the love


Ο Chernyavsky Kirill είναι ο φωτογράφος από την Ρωσία που μπροστά στην κάμερά του πόζαραν τα ομορφότερα κορίτσια, σε πολύ προκλητικές στάσεις. Ο άνθρωπος κάνει μια δουλειά που όλοι τον ζηλεύουμε. Δείτε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Τυχαία πέσαμε πάνω στο Chernyavsky Kirill, τον Ρώσο φωτογράφο που μπροστά στην φωτογραφική του μηχανή πόζαραν πολύ όμορφα κορίτσια.

Έτσι, σε μια πιο προσεκτική έρευνα ανακαλύψαμε το instagram, που η αλήθεια είναι έχει πολύ λίγους φίλους, παρά τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Στο youtube βρήκαμε πολλά βίντεο που προταγωνιστούν πανέμορφες καλλονές που μας πήραν τα μυαλά.

Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης αφού μπορεί να φωτογραφίζει πανέμορφες καλλονές, και όλο αυτό να το απαθανατίζει, εκτός από τις φωτογραφίες, και σε πολύ εντυπωσιακό φιλμάκια, που αξίζει τον κόπο να τα παρακολουθήσουμε.

Οι πιο εντυπωσιακές του φωτογραφίες είναι όταν βάζει κοπέλες γυμνές να κρατούν το χέρι του αγαπημένου της, ώστε να τις ακολουθήσουν ακόμα και μες την πόλη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε και στα βίντεο που έχει αναρτήσει στο vimeo, που πραγματικά μας άφησαν άφωνους.

Δείτε την δουλειά του στο 500px.com το vk.com και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες του που ακολουθούν:

Heart shaped ❤️? @dasha_lashes Novosibirsk, 2015 #chernyavskyphoto #aroundchernyavsky #nsk #hilton #girl #sexy #hot #beauty #body

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chernyavsky Kirill (@aroundchernyavsky) στις

 

Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill Chernyavsky Kirill



Spread the love