Spread the love


Η Claudia Romani είναι μια Ιταλίδα που έγινε περισσότερο γνωστή επειδή σε κάθε φωτογράφησή της περισσότερο βλέπουμε τα οπίσθιά της παρά το πρόσωπό της. Είναι ένα από τα κορίτσι που αγαπάμε, γιατί την γνωρίζουμε και από την καλή και από την ανάποδη.

Στην πιο πρόσφατη βόλτα της στην παραλία της Φλόριντα έκανε και μια φωτογράφηση για να τροφοδοτήσει ακόμα μια φορά τα σκανδαλοθηρικά έντυπα ανά τον πλανήτη.

Η 34χρονη Claudia Romani από την L’Aquila είναι ένα γνωστό μοντέλο μετά τις φωτογραφήσεις της στο «GQ» και στο «Maxim» πραγματικά έχει πολύ όμορφα και «ζουμερά» οπίσθια κι έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982.

Δείτε την σελίδα της: claudiaromani.com

Μάλιστα, έχει κάνει πολλές φορές την παραλία του Μαϊάμι την έχει κάνει να αναστενάξει, αλλά την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 για ακόμα μια φορά τα έδωσε όλα.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

Για να διαπιστώσετε όμως το μεγαλείο των οπίσθιων της, θαυμάστε τη Claudia Romani να ποζάρει την φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας  Milan πάλι στο Μαϊάμι στις 31/01/2017.

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

Δείτε ακόμα:

Τα πιο ζουμερά οπίσθια της Claudia Romani είναι εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love