Spread the love


H Emily Sears είναι ένα μοντέλο με πολύ όμορφες φωτογραφίες της να κοσμούν αρκετά διάσημα αντρικά περιοδικά. Έτσι, κατάφερε με το «ζουμερό» της κορμί να συγκινήσει περισσότερους από 3,9 εκατ. αντρικά μάτια, για όπως και να το κάνουμε αξίζει.

Η Emily Sears είναι ένα κορίτσι που έχει τέλειο σώμα, γυμνασμένο και «ζουμερό» ταυτόχρονα. Η καταγωγή της είναι από την μακρινή Αυστραλία που ξέρει να τα «σπάει» στο Instagram.

Δεδομένου ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού της Αυστραλίας «Zoo», και όλοι τότε θαύμασαν τις εξωφρενικά όμορφες καμπύλες της.

Από τότε και μετά έχει κοσμήσει το βρετανικό «FHM» και τα έδωσε όλα στην φωτογράφηση που πραγματοποίησε για το περιοδικό, «Maxim» της Νότιας Αφρικής.

Δείτε τη στο twitter το facebook το facebook ΙΙ και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears Emily Sears



Spread the love