Spread the love


Τι να πούμε για την Bri Teresi, που σε κάθε πόζα της κόβει την ανάσα, αφού αυτό το κορίτσι ξέρει να ποζάρει στον φακό και να μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα. Το σώμα της είναι όλο καμπύλες και στο instagram το διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει να την ακολουθήσεις.

Η Bri Teresi αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Maxim» της Νότιας Αφρικής και πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις για τις πολύ αισθησιακές και καλόγουστες φωτογραφίες της.

Η ίδια δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, συγγραφέας αλλά όλα αυτά λίγο ενδιαφέρον όσους την απολαμβάνουν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές και πολύ ανταγωνιστικό κοινωνικό δίκτυο.

Όμως η Bri Teresi τα καταφέρνει με μοναδικό τρόπο, και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που ακολουθούμε για να μας φτιάχνει την διάθεση.

Δείτε τη κι εδώ: maxim.com

Δεν μας νοιάζει αν είναι βαμμένη, ή είναι φυσική ξανθιά γιατί στον πόλεμο, το ποδόσφαιρο, την πολιτική αλλά και στις γυναίκες το αποτέλεσμα μετράει, και αυτό που παρουσιάζει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media είναι αισθητικά τέλειο.

Δείτε την σελίδα της εδώ: msbriteresi.com

Τέλος, θa πρέπει να αναφέρουμε ότι η Bri Teresi με 1,040 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε μέχρι σήμερα να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 278 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sunday Attire @buymebrunch ☺️⚡️?⛵️ ? @artofwomenhawaii Swipe Left To See The Set

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Instagram Queen: BriTeresi (@briteresi) στις

Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi

Απολαύστε την Bri Teresi σε ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον μας;

Bri Teresi  Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi

Δείτε ακόμα:

Οι καμπύλες της Bri Teresi μας φτιάχνουν την διάθεση (ΦΩΤΟ)



Spread the love