Spread the love


Ιωάννα Μπέλλα: Είναι η πιο «καυτή» φοιτήτρια δημοσιογραφίας, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Δεν θέλουμε να φανούμε υπερβολικοί, αλλά μιλάμε για την ωραιότερη με διαφορά φοιτήτρια δημοσιογραφίας της χώρας.

Ξέρουμε, ξέρουμε! Είσαι φοιτητής, έχεις κοιμηθεί κατά τις 04:00 μετά τη βραδινή κραιπάλη και το πρωί που ξυπνάς σκέφτεσαι; «Ποιος πηγαίνει τώρα στην σχολή».

Αυτή η ερώτηση δεν θα υπήρχε καν στο μυαλό σου, αν ήσουν συμφοιτητής της Ιωάννας Μπέλλα. Δεν θέλουμε να φανούμε υπερβολικοί, αλλά μιλάμε για την ωραιότερη με διαφορά φοιτήτρια δημοσιογραφίας της χώρας. Διαφωνείτε μήπως;

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι μόλις 21 ετών είναι από την Θεσσαλονίκη, είναι make up artist και αισθητικός και δέχεται πολλές προτάσεις από τα τοπικά κανάλια για να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή.

Η όμορφη μελαχρινή έχει κατέβει στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ δεν αποκλείει να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας.

Η Ιωάννα Μπέλλα, είναι όμορφη, είναι σέξι αλλά και συνάμα μαγκάκι, διαθέτει μαύρα μαλλιά, μαύρα μεγάλα μάτια που χαίρεται κανείς να βλέπει, σαρκώδη χείλη, τούμπανο στήθος,  φωτογραφίζεται συχνά στα social media, με σέξι εμφανίσεις και «καυτά» μαγιό, που αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο σώμα της αλλά και τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο, κάτι που την κάνει να είναι ένα από τα τοπ γυναικεία πρόσωπα που «κυκλοφορούν» αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο.

Επίσης η Ιωάννα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να την ακολουθούν στο Instagram η το facebook και δεν την πειράζει  που κάνει εντύπωση στον ανδρικό πληθυσμό μόνο με τις σέξι εμφανίσεις της.

Ακόμα η Ιωάννα Μπέλα, παρ’ όλο που είναι από την συμπρωτεύουσα είναι οπαδός του Ολυμπιακού και της αρέσει συχνά πυκνά να πηγαίνει στα γήπεδα για να εμψυχώσει με την παρουσία της την αγαπημένη της ομάδα.

Το μόνο όμως που μπορεί λίγο να στενοχωρήσει τον ανδρικό πληθυσμό είναι ότι η Ιωάννα δεν είναι ελεύθερη, βρίσκεται σε σχέση. Άλλωστε τέτοια κορίτσια σαν την Ιωάννα δεν τα «αφήνει» κανείς μόνα του, είναι πολύ  δύσκολο ως ακατόρθωτο να μην τα ερωτευτεί κάποιος.

Μην πτοείστε φίλοι μας, γιατί μια ματιά στις πιο εντυπωσιακές και σέξι φωτογραφίες της Ιωάννας Μπέλλα στα social media, θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι είναι δεσμευμένη η όμορφη Θεσσαλονικιά.

Δείτε την στο Facebook το Facebook1 και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

<p?>

 

 

Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα Ιωάννα Μπέλλα



Spread the love