Spread the love


Η Ιωαννέτα Πανδή είναι μια κοπέλα που ανεβάζει πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της στο instagram και αυτός είναι ένα σοβαρός λόγος να την ακολουθήσεις. Μάλιστα έχει καταφέρει με 298 δημοσιευμένες πόζες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 29,1 χιλιάδες followers.

Αν μη τι άλλο, αγαπάμε τα κορίτσια του Instagram που έχουν μονίμως καλοκαιρινή διάθεση. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως η Ιωαννέτα Πανδή ανήκει στην κατηγορία των όμορφων Ελληνίδων. Αυτό που μας άρεσε ακόμη περισσότερο, είναι πως στο προφίλ της έχει μονίμως καλοκαίρι.

Η Ιωαννέτα δεν έχει ερωτική διάθεση μόνο με τον φακό, αλλά έχει τον τρόπο όταν ποζάρει να καταφέρνει να μας κερδίσει με την πρώτη ματιά..

Στις φωτογραφίες της που ακολουθούν θα διαπιστώσετε ότι το μεγάλο όπλο της είναι το βλέμμα της. Σε κοιτάζει και ανοίγει η ψυχή σου. Και ποιος δεν θέλει να αντικρίζει τέτοια κορίτσια στο Instagram;

Στους 29,1 χιλιάδες followers έχει δείξει το κοντέρ του προφίλ της και ανεβαίνει. Μην το φοβάσαι. Πάτα το, το follow. Αν θες παραπάνω λόγους, δες τις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε την Ιωαννέτα Πανδή στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love