Spread the love


Ποιος είναι ο ορισμός της ωραίας γυναίκας; Μήπως είναι οι “πλαστικές” της εποχής, με φουσκωμένα χείλη από ενέσεις, με “φτιαγμένα” στήθη και γλουτούς και ύφος χιλίων καρδιναλίων; Ή μήπως μπορεί να είναι μια νέα κοπέλα όπως η Julia Vins, μια ρωσίδα αθλήτρια του powerlift με πρόσωπο αγγέλου και σώμα που πρέπει να δείς για να πιστέψεις;

Γεννημένη το 1996 στο Engels της Ρωσίας η πιτσιρίκα Julia γνώρισε το powerlifting το 2012 και αφιερώθηκε σε αυτό με πολύ καλές επιδόσεις. Το συγκεκριμένο άθλημα ανήκει στην άρση βαρών αλλά σε τρεις διαφορετικές κινήσεις με τη μπάρα, και έχει αρχίσει να διαδίδεται αρκετά.

Η Julia μπήκε στο γυμναστήριο και δεν…βγήκε ποτέ όπως φαίνεται, κερδίζοντας τον χαιδευτικό τίτλο της “Muscle Barbie” καθώς από ένα πανέμορφο λεπτεπίλεπτο κορίτσι μεταμορφώθηκε σε μια δυναμική και μυώδη γυναίκα που όμως διατηρεί την ομορφιά της και σφύζει από ζωή. Και με πάνω από 400.000 followers στο Instagram προσφέρει μια δική της εκδοχή για τη σύγχρονη γυναίκα, που φροντίζει το σώμα της όχι με πλαστικές αλλά με απίστευτο κόπο και ιδρώτα.

Δείτε στο βίντεο την εξέλιξη της, και περάστε και μια βόλτα από το site της.

 



Spread the love