Spread the love


Η Λιλή Καλαποθαρά είναι η πιο σικάτη και πιο sexy σχεδιάστρια μόδας, αφού Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας υπάρχουν πολλές, ωστόσο  η Λιλή έχει κάθε λόγο να ξεχωρίζει, όχι μόνο από την δουλειά της, αλλά και από τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο ωστόσο προτιμά να δημιουργεί εκείνη για τον εαυτό της.

Ξανθιά με καλογυμνασμένο κορμί, και γλουτούς που σε καθηλώνουν, με τέλεια στητό στήθος.. και αξιαγάπητο χαρακτήρα όλο έμπνευση.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την μια από τις πιο sexy Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, που υπάρχει αυτή την στιγμή, και δημιουργεί στην χώρα μας.

Η Λιλή Καλαποθαρά γεννημένη στο Ρότερνταμ, Ελληνίδα καλλονή προκαλεί πανικό στα social meida με τους followers της στο Instagram  να έχουν φθάσει τους 14,3 χιλιάδες της και φυσικά, όσο περνάει ο καιρός, όλο και αυξάνονται, αφού ανακαλύπτουν μια κοπέλα που διαφημίζει την χώρα μας.

Και όχι άδικα, αφού η Λιλή Καλαποθαρά είναι η πιο σικάτη και πιο sexy, σχεδιάστρια στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα.

Δείτε την στο facebook και το instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά Λιλή Καλαποθαρά



Spread the love