Spread the love


Το τηλεπαιχνίδι Survivor ξεκίνησε και η Μαριάννα Καλλέργη αρχίζει και δείχνει τα δόντια της, αφού η Ελληνίδα αθλήτρια διαθέτει άψογο χαρακτήρα και κορμί μοντέλου. Είναι μαθημένη στα δύσκολα να πιστεύουμε ότι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα τα δώσει όλα.

Το «Survivor» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΪ και η Μαριάννα Καλλέργη έχει τη δική της δυνατότητα να πετύχει τους στόχους της.

Στο παιχνίδι όχι μόνο συμμετέχει η Μαριάννα Καλλέργη, αλλά θα δώσει τη μάχη της επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η «Diamond Lady» θέλει να αποδείξει ότι τα διαμάντια δεν λάμπουν μονάχα, αλλά κόβουν κιόλας.

Εμείς που την θαυμάζουμε θα είμαστε δίπλα στην Μαριάννα και γι αυτό το λόγο καλούμε όλους να ψηφίσουν την εντυπωσιακή «Diamond Lady», κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Δείτε τη στο facebook το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη



Spread the love