Spread the love


Η Marisa Papen είναι o επίγειος «Παράδεισος»!

Είναι από τις στιγμές που… στεγνώνει το λαρύγγι σου και σου κόβεται η μιλιά! Η Marisa Papen είναι o επίγειος «Παράδεισος»!

Η  Marisa Papen είναι από το Βέλγιο και μόλις στα 24 της έχει καταφέρει να τρελάνει το Instagram με τις άκρως «καυτές», «σέξι» και γυμνές φωτογραφίες της.

Συγχωρέστε μας, αλλά μπροστά σε αυτές τις εικόνες της Marisa Papen  , οι λέξεις είναι τόσο μα τόσο μάταιες…

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη καλοκαίρι, αλλά η σημερινή ηλιόλουστη μέρα μας κάνει να… ταξιδεύουμε στις παρακάτω εικόνες της Marisa Papen.

 

Το περπάτημα προδίδει το είδος του οργασμού της κάθε γυναίκας σύμφωνα με έρευνα στο Βέλγιο

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι σεξολόγοι και συνιστούν πώς πλέον πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σ’ αυτό, αφού εγγυώνται ότι οι οργασμοί στη ζωή των γυναικών είναι ευδιάκριτοι σε λίγα μόλις βήματά.

Η επαναστατική αυτή μελέτη σχεδιάστηκε και διεξήχθη σε συνεργασία του πανεπιστημίου της Δυτικής Σκωτίας και του Καθολικού Ινστιτούτου για την Οικογένεια και τη Σεξουαλικότητα στο Βέλγιο και κατάφερε να αποδείξει ότι το «ζητούμενο» του γυναικείου οργασμού είναι και μυϊκό.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη LIFO από την δημοσιογράφο Μαρία Παπαπαναγιώτου, διευκρινίζεται πώς αυτό ισχύει κυρίως για όσες γυναίκες βιώνουν κολπικό οργασμό -ο οποίος αποδίδει στο περπάτημα και στο μάτι, και όχι στον κλειτοριδικό.

Οι ερευνητές στην έρευνα τους, αναφέρουν πώς οι μύες των ποδιών στα μερικά δευτερόλεπτα που διαρκεί ο κολπικός οργασμός, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο- ίσως και για την επίτευξή του- κάτι το οποίο βέβαια γίνεται ευδιάκριτο το επόμενο πρωί στον δρασκελισμό «ποντίκι».

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν κυρίως Βελγίδες, οι οποίες πριν είχαν καταθέσει το πλήρες ερωτικό τους ιστορικό, μαζί με το αν βιώνουν κολπικούς οργασμούς και ίσως άλλες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, ειδικευμένοι σεξολόγοι της functional μάλιστα σεξολογίας- δηλαδή της Λειτουργικότητας της Σεξουαλικής Λειτουργίας- μαζί με τους βοηθούς τους, κλήθηκαν να τις παρατηρούν σε πλάνα ενώ οι συμμετέχουσες περπατούσαν ανυποψίαστες στον δρόμο.

Οι μισές, διευκρινίζεται, Βελγίδες συμμετέχουσες είχαν δηλώσει ναι στους κολπικούς ορισμούς. Οι σεξολόγοι παρατηρητές δε γνώριζαν τα ιατρικά- ερωτικά ιστορικά, ούτε το ερώτημα στο οποίο επρόκειτο να απαντήσουν μετά την παρακολούθηση του βίντεο. Μάντεψαν τους κολπικούς οργασμούς στο περπάτημα των γυναικών με ακρίβεια 82%.

Βρέθηκε επίσης ότι συγκρίνοντας το περπάτημα, το άθροισμα του μάκρους του βήματος και της σπονδυλικής και μυϊκής περιστροφής ήταν μεγαλύτερο στις γυναίκες των κολπικών οργασμών.

«O απαιτητικός παρατηρητής μπορεί να συμπεράνει την ερωτική ιστορία των οργασμών μιας γυναίκας από ένα βάδισμα που αναδύει ρευστότητα, ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία, μαζί με την απουσία τόσο των χαλαρών όσο και των κλειδωμένων μυών.

Η μεγαλύτερη περιστροφή λεκάνης, πυέλου και σπονδυλικής στήλης και το μεγαλύτερο βήμα, μπορεί να είναι οι χαρακτηριστικές ζητούμενες ενδείξεις», αναφέρουν οι ερευνητές.

Δείτε την στο site της και το facebook αλλά και το hastag στο instagram  #mariapapen

Απολαύστε την Marisa Papen

 

 

 

 

 

 

Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen Marisa Papen

 

 

 

 



Spread the love