Spread the love


Η 27χρονη Martha Hunt έλαμψε σε βραδινή της έξοδο, φορώντας ένα υπέροχο μακρύ λευκό φόρεμα, με ένα τεράστιο σκίσιμο, που έκανε εμφανέστατο ότι δεν φορούσε καθόλου εσώρουχο. Έτσι, τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων. Απολαύστε τη.

Η Martha Hunt, είναι ένα πανέμορφο 27χρονο μοντέλο, που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από τότε που έκανε βραδινή έξοδο με ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα, όπου από το τεράστιο σκίσιμο άφηνε το επίμαχο σημείο σε κοινή θέα.

Έτσι, έκανε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για το Halloween πάρτι στις 30/10/2017 στη Νέα Υόρκη, να μην την κοιτάζουν στα μάτια, αλλά στο τελείωμα του φορέματος.

Η Martha Hunt έδειχνε τόσο ήρεμη και τόσο ατάραχη, που σίγουρα έκανε όλους να νιώθουν αμήχανα κοντά της, αφού δύσκολα ξεκολλάς τα μάτια σου από ένα τέτοιο θέαμα

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν την Martha Hunt, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι είναι ένα 27χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ, που έχει γεννηθεί στις 27 Απριλίου, 1989.

Η ξανθιά καλλονή έχει στο βιογραφικό της και εμφάνιση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, που η αλήθεια είναι ότι ξέρει να διαλέγει κοπέλες για να προωθεί τα εσώρουχα που λανσάρει κάθε περίοδο στην αγορά. Αλλά όπως θα καταλάβετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, όπως και να φωτογραφηθεί είναι πάντα σέξι.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Martha Hunt

Martha Hunt

Martha Hunt

Δείτε ακόμα:

Martha Hunt: Το «hot» αγγελάκι της Victoria’s Secret



Spread the love