Spread the love


Η Marusha είναι μια κοπέλα που αρχίζει καριέρα στο istagram, και μάλιστα με τεράστια διαφορά στήθος, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό. Είναι μια κοπέλα που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να την ακολουθήσετε.

Ανακαλύψαμε την Marusha τυχαία στο instagram και μας έκανε μεγάλη εντύπωση από τα «φυσικά» της κάλλη, αν και δεν μας πειράζει να είναι και πειραγμένα.

Με φίλους που την «χαζέψαμε» αποφανθήκαμε ότι μάλλον είναι «πειραγμένα», αλλά ποιος νοιάζεται;

Πάντα το μάτι το τραβάνε τα αυτοκίνητα με «φουσκώματα», έτσι μας τράβηξε και η πολύ πληθωρική και χυμώδης Marusha, ή αλλιώς το πραγματικό της όνομα είναι Elle Matthews.

Μια και πρόκειται για τα στήθη της, υπάρχουν μερικά πράγματα σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλική ανατομία, τα οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας.

Τα στήθη θεωρούνται κύριες ερωτογόνες περιοχές του σώματος της γυναίκας. Φυσικά, κανένας δεν είπε ποτέ τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό. Λοιπόν, θα σας πω τι σημαίνει για μένα και για την πλειονότητα μάλλον των γυναικών.

Σημαίνει πως υπάρχουν μόνο ένα-δυο άλλα σημεία στο σώμα μας που μας δημιουργούν τις ίδιες υπέροχες αισθήσεις. Μερικές από μας μπορούν να φτάσουν στον οργασμό, απλώς και μόνο με την παρατεταμένη διέγερση των θηλών μας.

Χάρη στις κοπιώδεις προσπάθειές τους πλέον έχουμε την απάντηση στο ερώτημα: Ποιο στήθος προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στη Πράγα ρώτησαν 267 άνδρες από τέσσερις χώρες (Βραζιλία, Καμερούν, Τσεχία, Ναμίμπια) ποιες είναι οι προτιμήσεις τους όσον αφορά το σχήμα και το μέγεθος του γυναικείου στήθους.

Παραδόξως, και σε αντίθεση με παλαιότερες μελέτες επί του ίδιου θέματος, το μέγεθος δεν φάνηκε να μετράει για τους ερωτηθέντες!

Δείτε και την σελίδα της: ellematthewsmodel.com

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι άνδρες δήλωσαν ότι προτιμούν το στήθος της γυναίκας να είναι καλοσχηματισμένο και στητό παρά πολύ μεγάλο, καθώς στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο πιθανό να υποστεί σημαντική χαλάρωση λόγω της βαρύτητας.

Δείτε και το official instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μερικοί επιστήμονες και ορισμένοι ειδικοί του σεξ συνιστούν να δαγκώνετε ελαφρά τις θηλές. Και πρέπει να παραδεχτώ πως αυτό μπορεί να διεγείρει την κοπέλα, αλλά και να τονίσω πως είναι καλύτερα να διατηρεί εκείνη απεριόριστη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει εκείνος.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha

Marusha



Spread the love