Spread the love


Η  52χρονη πολιτικός Dione Anguiano δείχνει σε πλήθος κόσμου, για να αναδείξει το θέμα πρόληψης των αφροδισιακών νοσημάτων τον σωστό τρόπο που μια γυναίκα πρέπει να φοράει πάντα το προφυλακτικό στον ερωτικός σύντροφο. Δείτε πως το κάνει με το στόμα της. Η εμπειρία μετράει.

Η 52χρονη Dione Anguiano, το πήγε λίγο παραπέρα σε ημερίδα νεότητας για τη σημασία των μεθόδων αντισύλληψης.

Συγκεκριμένα, η Dione Anguiano, μέλος του Κόμματος της Δημοκρατικής Επανάστασης, έδειξε δημόσια και μπροστά σε μαθητές πώς να βάζουν ένα προφυλακτικό με το στόμα.

H 52χρονη πολιτικός μιλούσε σε μία ημερίδα νεότητας για τη σημασία των μεθόδων αντισύλληψης και επέλεξε να δείξει με ενάργεια πώς φοριέται ένα προφυλακτικό.

Η σημασία της παραπάνω πράξης είναι σημαντική, μιας και μία στις τρεις Μεξικανές που μένει έγκυος, είναι κάτω των 20 ετών.

Η χρήση του στόματος για την εφαρμογή ενός προφυλακτικού σε sex toy διασκέδασε το νεαρό κοινό της Anguiano, τόσο που μάλιστα κάποιος απαθανάτισε τη σκηνή, ίσως και για να κάνει practice.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral και η σεξουαλική αγωγή πέτυχε τον σκοπό της, αν και κάποιοι γονείς αντέδρασαν θεωρώντας την πράξη υπερβολική.

Όπως ανέφερε η ίδια στην ημερίδα, που έγινε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, «καλώ τους νέους να γιορτάσουν την αγάπη με υπευθυνότητα και να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Μάθετε να προστατεύετε τους εαυτούς σας».

Κατά τη διάρκεια του event μοιράστηκαν προφυλακτικά, ενώ γυναίκες ηλικίας 18-45 ετών είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς φοριέται ένα γυναικείο προφυλακτικό σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Ανυπομονούμε να δούμε Ελληνίδες και Έλληνες πολιτικούς να μας δείχνουν πώς μπορούμε να βάλουμε το προφυλακτικό με το στόμα. Η πρόληψη είναι το παν.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Dione Anguiano



Spread the love