Spread the love


Η Myrto ξέρει να προβάλει το πιο εντυπωσιακό σημείο του σώματός της, σε τέτοιο σημείο που δημιούργησε έναν πολύ «καυτό» λογαριασμό στο instagram με κεντρικό θέμα τα οπίσθιά της. Ένας λογαριασμός που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο. Απολαύστε θέαμα..

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η όλες οι φωτογραφίες της είναι ερασιτεχνικές, και ο λογαριασμός της με μόνο 83 δημοσιευμένες της πόζες να έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 47,7 χιλιάδες followers.

Ναι, είναι τα ιδανικά οπίσθια για παραδοσιακή «σφαλιάρα» την ώρα του σεξ που είναι και πολύ διεγερτική, όπως υπογραμμίζουν όλοι οι επιστήμονες.

Κάθε γυναίκα, ακόμη και η πιο δυναμική, στην πραγματικότητα θέλει να κατακτηθεί από έναν άντρα. Με το πυγοράπισμα της δείχνετε ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία στο σεξ.

Την κάνετε να νιώθει αδύναμη στα χέρια σας, ότι έχετε τον έλεγχο πάνω της.

Το πυγοράπισμα είναι μία κίνηση που κάνουν ενστικτωδώς οι περισσότεροι άντρες, χωρίς κανείς να τους έχει πει αν αυτό αρέσει στις γυναίκες ή όχι. Προσοχή! Δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες.

Η κίνηση αυτή είναι κάπως όπως οι αρσενικές γάτες δαγκώνουν τις θηλυκές την ώρα του σεξ. Όλα αυτά μας υπενθυμίζουν ότι κάτω από τα ρούχα, το μέικ απ και τους καλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε, την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι επιστρέφουμε στην εποχή που βρισκόμασταν στη ζούγκλα.

Καθώς το χέρι πέφτει πάνω στο σύμβολο του φεγγαριού, το γραπώνει, για να μπορείτε έτσι να την ανεβοκατεβάζετε και να την καθοδηγείτε όπως θέλετε εσείς.

Το χέρι ξαναπέφτει μετά από λίγο με δύναμη, ξαναγραπώνει και ούτω καθεξής.

Το ιδανικό είναι όταν είστε εσείς πίσω της. Φροντίστε να την κρατάτε σφιχτά από τη μέση και με τα δύο χέρια. Κάθε τόσο, το ένα χέρι φεύγει για να κατέβει στον πισινό της. Και βέβαια πρέπει να πέφτει με ανοιχτή παλάμη, ώστε να ακούγεται ο ήχος του χαστουκιού. Οι ξυλιές, ωστόσο, δεν είναι ένα παιχνίδι μόνο για την κρεβατοκάμαρα.

Σε ανύποπτες φάσεις, καθώς εκείνη στρώνει το κρεβάτι ή βάφεται, σηκώστε τη φούστα της μπορείτε να το κάνετε… χαριτωμένα πάντα.Αν η φίλη σας δεν είναι μαθημένη σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως στην αρχή σαστίσει. Δημιουργήστε οπωσδήποτε ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσει.

Δείτε το instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto Myrto



Spread the love