Spread the love


H Νατάσα Βελιανίτη είναι ακόμα μια πανέμορφη Ελληνίδα που διατηρεί ένα πολύ όμορφο προσωπικό λογαριασμό στο instagram. Ανεβάζει φωτογραφίες της σχεδόν επαγγελματικά τραβηγμένες, και αξίζει να την ακολουθήσεις για να καταλάβεις το ταλέντο της να ποζάρει.

Η Νατάσα Βελιανίτη κατοικεί στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Ζάκυνθο. «Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Δίδυμο! ΑΕΡΑΣ».

Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks για λογαριασμό γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων οι Laskaris και ΝΙΚΟS-TAKIS, και στο Exclusive Designers Week με την Penelope Demetriou, την Joy Kουμεντάκου και τον Μάρκελλο Νύκτα.

Έχει ύψος 173 εκατοστά, μελί μάτια και καστανά μαλλιά που έχει γεννηθεί στις 10 Φεβρουαρίου του 1991.
Είναι μια κοπέλα που σίγουρα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Υπήρξε το πρόσωπο για τις φωτογραφίσεις πολλών ηλεκτρονικών καταστημάτων ρούχων, για τον οίκο ΝIKOS-TAKIS. Εχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές, όπως οι «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Πρωινό Σου-Κου» και «X-Factor», ενώ έχει συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη στο «Super Buzz».

Επίσης, πήγε στην Κω για την επίδειξη των μαγιό MED και συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Δωδεκάνησος», στον οποίο κατέκτησε τον τίτλο Μις Ελληνική ομορφιά. Η συμμετοχή της ήταν για εκείνη πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι «Ασχολούμαι με το modeling. Τελείωσα την Φιλοσοφική σχολή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ετοιμάζομαι για κατατακτήριες για άλλη σχολή.

Αυτό το διάστημα έχει σχέση Έχω σχέση, και αγαπημένο της χόμπι είναι η γυμναστική, όσο για τον αγαπημένος της τραγουδιστή αυτός είναι ο Νίκος Βέρτης.

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί: «Συχνάζω στην Γλυφάδα, συγκεκριμένα Opus». «Είμαι Ολυμπιακός! Πρόσφατα ήμουν και στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ».

«Αγαπημένη σειρά είναι το Ευτυχισμένοι μαζί.. μέχρι και τώρα το βλέπω στο Youtube! Και ταινία Friends with benefits».

Αγαπημένος της ταξιδιωτικός προορισμός είναι «το Ναύπλιο είναι ένας αγαπημένος προορισμός καθώς η μητέρα μου είναι από το Άργος και συνήθιζα να πηγαίνω από μικρή. Όσο για το εξωτερικό Ιταλία καθώς είναι στα άμεσα σχέδια μου»..

«Ιδανικό αρσενικό όσον αφορά την συμπεριφορά να είναι ευγενικός, με τρόπους. Να έχει χιούμορ και να με σέβεται. Εξωτερικά μελαχρινός κατά κύριο λόγο με μούσια».

Όνειρα για το μέλλον.. μια καλή πορεία στα επαγγελματικά μου!

Δείτε τη στο facebook 1 το facebook 2 και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη Νατάσα Βελιανίτη



Spread the love