Spread the love


Η Soraja Vucelic είναι η πρώην του ποδοσφαιριστή Neymar που μας έχει χορτάσει από τις σέξι πόζες της. Αλλά αυτή τη φορά πραγματικά μας ξεμάτιασε, αφού βγήκε βόλτα χωρίς εσώρουχο. Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της και μοίρασε «εγκεφαλικά»..

Η 31χρονη Σοράγια Βούτσελιτς είναι μοντέλο από την Σερβία, που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1986, και έχει ύψος: 1,78 μέτρα.

Η Vucelic έγινε πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντς και η φήμη της μετά τη συμμετοχή της στο σερβικό Big Brother απογειώθηκε το 2014 όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Neymar.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Ίμπιζα και σχέση τους κράτησε μέσω Skype μέχρι που ο Neymar έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να την φέρει κοντά του. Το ειδύλλιο όμως δεν έμελλε να κρατήσει.

Αλλά αυτά είναι παλιά, πάμε για φρέσκα νέα.

Η Soraja Vucelic, πήρε το αυτοκίνητο της και ξεχύθηκε στους δρόμους, μαζί με το σκυλάκι της. Αλλά όταν άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου της τότε σαστίσαν ακόμα και οι παπαράτσι.

Τα σχόλια δικά σας.

Δείτε τη στο facebook το facebook Official το twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic

Απολαυστε και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο κορμί της Σέρβας θεάς, στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic Soraja Vucelic



Spread the love