Spread the love


Η Vita Sidorkina είναι ένα πολύ χυμώδης μοντέλο από την Ρωσία που πόζαρε για το αντρικό περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit, όταν πήγε να βουίξει στα γαλάζια νερά του ωκεανού. Το Ξανθό «αγγελάκι της Victoria Secret πραγματικά τα «σπάει»..

Η Vita Sidorkina σε ένα εκπληκτικό βίντεο του Sports Illustrated Swimsuit για το 2017, με μαγιό αναστάτωσε όλους τους φίλους της, και οι φωτογραφίες της έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Η κατάξανθη Vita Sidorkina είναι ένα 22χρονο μοντέλο από την Ρωσία, που περπατάει στις πασαρέλες φορώντας τα εσώρουχα της Victoria Secret, αφού όπως θα διαπιστώσετε αυτή η κοπέλα είναι ένα «άγγελος» που της λείπουν τα φτερά.

Έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου 1994, και έχει ύψος: 1,73 μέτρα. Στο instagram έχει κάνει πολύ όμορφο λογαριασμό. Μάλιστα, έχει ανεβάσει περισσότερες από 1,345 δημοσιεύσεις, και έχει κάνει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 707 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina Vita Sidorkina

Δείτε ακόμα:

Η Vita Sidorkina στις πιο «καυτές» φωτογραφίες της



Spread the love