Spread the love


Η Αλεξάνδρα Βαρβαρήγου είναι μια πολύ δροσερή παρουσία των social media, με καταγωγή από την Σαντορίνη αλλά ζει και εργάζεται στην πλανεύτρα Θεσσαλονίκη. Επαγγελματικά απασχολείται ως βοηθός φαρμακοποιού, αλλά αν επέλεγε το μόντελινγκ σίγουρα θα έκανε καριέρα.

Η Αλεξάνδρα Δανάη Βαρβαρήγου ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, και έχει τελειώσει βοηθός φαρμακείου, και έχει ενδιαφέροντα την κολύμβηση και την ποδηλασία, αφού όπως είχε υποστηρίξει παλαιότερα, ο αθλητισμός, της έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Μάλιστα χρησιμοποιεί το ποδήλατό της για να κινείται στην πόλη. Λατρεύει τις βόλτες με τα δυο της σκυλάκια.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε υποστηρίξει ότι: Οι στόχοι της είναι κυρίως επαγγελματική, και θέλει να ταξιδέψει σε ξένους προορισμούς.

Είναι δεσμευμένη, αλλά αυτό δεν της στερεί την δυνατότητα να ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Στην ερώτηση αν υπάρχει φλερτ απάντησε ότι: «Φυσικά και υπάρχει φλερτ, κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να φλερτάρει και να φλερτάρετε και κολακεύεται από ένα έξυπνο φλερτ το οποίο περνάει από μια καθαρή ματιά και ένα ευχάριστο χαμόγελο».

Το καλύτερο φλερτ που στης έχουν κάνει είναι: «Ένα μπουκέτο λουλούδια κάθε πρωί στην πόρτα μου»..

Ο ιδανικός άντρας είναι: Ένας σύγχρονος ιππότης που θα κερδίσει την καρδία και το χαμόγελο της.

Αν είχε τρεις 3 ευχές: «Η πρώτη της ευχή είναι να ανακάμψει η χωρά μας, να δοθεί μια λύση στο προσφυγικό και να έχει πάντα τα άτομα που αγαπά δίπλα της».

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι τα γαλάζια μάτια της.

Είναι αυστηρή με τον εαυτό της, τελειομανής με τους στόχους της, ευαίσθητη αλλά και πολύ αγχώδης.: Το άγχος της, όπως αναφέρει, πολλές φορές έχει δυσκολία να διαχειριστεί.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love