Spread the love


Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να τραβήξουν Amateur φωτογραφίες selfies τότε κάνουν τους επαγγελματίες φωτογράφους να ζηλεύουν, αφού τα κορίτσια της διπλανής πόρτας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα διάσημα μοντέλα.. Απολαύστε το αφιέρωμα.

Μαζέψαμε μετά από μεγαλειώδη έρευνα στον αχανή χορό του διαδικτύου, παρακολουθώντας τα προφίλ από κορίτσια που είναι φίλοι μας, και βρήκαμε τις πιο όμορφες selfies.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν τεράστιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, αφού τα «no name» τα δίνουν όλα για να τραβήξουν τα likes, αλλά και το ενδιαφέρον των φίλων τους.

Έτσι, το αφιέρωμα που ακολουθεί, εκτός του ότι είναι μεγάλο, δείχνει σε όλο το μεγαλείο την φαντασία που έχουν τα κορίτσια ώστε να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τα σωματικά τους προσόντα.

Δείτε περισσότερα στο Instagram

Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί με 72 άψογες πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό:


Amateur Amateur Amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur amateur



Spread the love