Spread the love


Γιατί ο Θεός μας έδωσε μάτια; Απάντηση: για να εκτιμούμε τα… θαύματά του! Όπως την Ana Cheri. Ο ορισμός της τελειότητας; Ίσως. Πολλοί ίσως θα μεγεθύνουν τις φωτογραφίες προκειμένου να βρουν έστω και μια ατέλεια…

Η Ana Cheri όμως είναι ένα από τα πιο όμορφα δημιουργήματα, που αυτό την κάνει τόσο επιθυμητή και στο Instagram, αφού το πιο sexy «fitness» model έχει περισσότερους από 9.4 εκατομμύρια followers .

H Ana Cheri γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια με αγόρια στο Χάντινγκτον Μπιτς της Νότιας Καλιφόρνιας.

Η δυναμική της στο μόντελινγκ έχει να κάνει με το διαφορετικό της υπόβαθρο, αφού προέρχεται από ντόπιους Αμερικάνους, με φόντο το Μεξικό και τον Καύκασο, δίνοντας της ένα πολύ εξωτικό βλέμμα.

Από την παιδική της ηλικία ήταν ένα αγοροκόριτσο, το οποίο ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο αλλά και με το skateboard, με το οποίο έκανε και ταξίδια, τα οποία αγαπάει πολύ.

Από το 2009 και μετά η Ana Cheri, πήρε στα σοβαρά πιο πολύ το μόντελινγκ και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται για αφίσες και φυλλάδια, για τα ελαστικά αυτοκινήτων «Toyo» και για το περιοδικό «Punch».

Επίσης συμμετείχε σε διαφημίσεις καλλυντικών, αλλά και σε προωθητικές ενέργειες, όπως του «Long Beach», του «Grand Prix D1» και του «Fox Racing». Τέλος εργάστηκε ως speaker στα βίντεο των διαφημίσεων.

Στην συνέχεια η Ana Chery, εκτός από το μόντελινγκ ασχολήθηκε ως «πρέσβηρα» γνωστής μάρκας, προωθώντας συμπληρώματα διατροφής.

Η δουλειά της σήμερα περιστρέφεται γύρω από την υγιεινή διαβίωση, την υγιή σωματική διάπλαση, την χειραφέτηση των γυναικών μέσα από την δύναμη και την σωστή διαβίωση, ενώ έχει δημοσιεύσει και πολλά άρθρα που σχετίζονται με την υγεία, αλλά και τους μύες.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com

Πλέον η Ana έχει ανοίξει και δικό της γυμναστήριο Orange County της Santa Ana.

Δείτε το site της Ana Cheri και ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει για θέματα υγείας και γυμναστικής αλλά και ότι άλλο θέλετε γύρω από το sexy «fitness» model.

Πολλές εταιρείες γνωστές με αθλητικά είδη και μαγιό, έρχονται σε συνεργασία με την πληθωρικό μοντέλο και fitness model Ana Cheri από την Καλιφόρνια και εκείνη κάνει ότι μπορεί για να αναδείξει τις συλλογές τους. Άλλωστε με 9.4 εκατομμύρια followers στο Instagram μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri http://lifeviews.gr/wp-content/uploads/2017/03/Ana-Cheri.jpg Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri

Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri Ana Cheri



Spread the love