Spread the love


Η Άννα-Μαρία Βέλλη είναι όμορφη, γλυκιά και έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Μιλάμε βέβαια για την υπέροχη Άννα-Μαρία Βέλλη, κι έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες youtuber. Φέτος κάθετε πάνω στο τραπέζι του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐς Νέγκα στο «Rodeo».

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Είναι σίγουρα μια από τις πιο καυτές νέες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, τόσο στην κανονική όσο και τη διαδικτυακή και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Θέμος Αναστασιάδης την επέλεξε παλαιότερα για κορίτσι του ΟΛΑ.

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά ηθοποιό και παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη, που δεν έχει κρύψει ποτέ τα κυανόλευκα αισθήματα της. Για αυτό και ένα video που ανέβηκε στο facebook της κυανόλευκης ΠΑΕ με πρωταγωνίστρια την ίδια «στην κίνηση της Αθήνας», την καταγράφει ενώ πανηγυρίζει το γκολ του Ηρακλή.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μία από τις διάφορες κινήσεις του ΤΑΑ για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για το βόλεϊ του «γηραιού», τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και διατίθενται και από το Κατσάνειο.

Πρωταγωνίστρια σε αυτό η Άννα Μαρία Βέλλη, γνωστή παρουσιάστρια και φίλαθλος του Ηρακλή, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο για να την… ακολουθήσει και να αποκτήσει και αυτός το δικό του διαρκείας.

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ζει και βασιλεύει στην Αθήνα, και είναι άρρωστη με την Ηρακλάρα, όπως συχνά υποστηρίζει.

Προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της και την έχουμε δει στο Σύγχρονο Θέατρο.

«Δουλεύω. Δουλεύω τόσο που δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, ούτε προσωπική ζωή. Αν βγαίνω μετά το θέατρο; Ιδρώνω τόσο πολύ πάνω στη σκηνή ώστε μετά δεν είμαι για πουθενά».

Η Αννα-Μαρία Βέλλη δεν είναι βαρετή, δεν είναι χαζοχαρούμενη, δεν είναι το εξόφθαλμα σέξι 26χρoνο κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση τυχαία.

Η Αννα-Μαρία είναι μοναχοπαίδι, που γεννήθηκε στη Σίφνο και μόλις τελείωσε το Δημοτικό μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε άλμα εις ύψος και άλμα εις μήκος στον Ηρακλή.

Πέρασε σε μια πολύ καλή σχολή, το «Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών», έκανε και λίγο μόντελινγκ για να πληρώνει τα λούσα της και όλα κυλούσαν χαλαρά. Όλα αυτά όμως μέχρι που αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό. «Κατέβηκα στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός.

Ήθελα να περάσω στο Εθνικό. Κόπηκα. Δύο φορές. Ως ηθοποιός δεν είμαι ούτε της κουλτούρας, ούτε όμως της υποκουλτούρας. Και θέατρο θα κάνω και θα το συνδυάσω με την τηλεόραση. Επίσης, να σημειώσω ότι η τηλεόραση μου πλήρωσε τα δίδακτρα της σχολής.

Στην τηλεταινία της Lacta είχε πάρει μέρος, και παλαιότερα παρουσίαζε το «Ζήτα μου ό,τι θες» του Netwix και στο «ΟΛΑ μπιπ».

Βρέθηκε στο «Όλα» χάρη στον Βαγγέλη Περρή: «Την ημέρα που αποφοίτησα από τη δραματική σχολή χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αντρική φωνή μού λέει ότι είναι ο Βαγγέλης Περρής και θα ήθελε να κάνω δοκιμαστικό για το «ΟΛΑ μπιπ». Είμαι σίγουρη ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Ήμουν διστακτική. Ξέρεις γιατί; Φοβόμουν τις κριτικές. Το συζήτησα κυρίως με τον εαυτό μου και κατέληξα να πω το “ναι”.

Ωραία η τέχνη, αλλά δυστυχώς δεν πληρώνει τους λογαριασμούς.. Με βλέπω στην τηλεόραση και ούτε κι εγώ πιστεύω ότι βγαίνω τόσο ωραία. Αναρωτιέμαι: «Mα είμαι τόσο όμορφη;».

Στην καθημερινότητά μου κυκλοφορώ σαν τον λέτσο. Μου έρχονται μηνύματα στο Facebook. Και για συγχαρητήρια και πρόστυχα. Ωστόσο θέλω να πω σε αυτούς που στέλνουν πονηρά μηνύματα ότι αν με δουν να προχωράω στον δρόμο δίπλα τους με τα δικά μου ρούχα ούτε που θα με καταλάβουν», επισημαίνει.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη Άννα-Μαρία Βέλλη



Spread the love