Spread the love


Η Ashley Graham είναι μια 30χρονη που κάνει τεράστια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, υπογραμμίζοντας σε κάθε στιγμή «τα πάχη μου, τα κάλλη μου». Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε στην παραλία του Μαϊάμι φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας να χαρούμε το κορμί της.

Η Ashley Graham και σε αυτή την φωτογράφηση αναδεικνύει τα υπερ-μεγέθη οπίσθιά της με ένα κόκκινο μαγιό στην παραλία του Μαϊάμι, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ashley Graham είναι ένα παχουλό μοντέλο που έχει ποζάρει στα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά (Glamour, Vogue, Bazaar Harper) από τον Λίνκολν της Νεμπράσκα των ΗΠΑ και έχει γεννηθεί στις 29 Οκτωβρίου του 1987.

Όσο κι να σας μοιάζει παράξενο, είναι πολύ δημοφιλής και στο instagram δείχνει την αξία της, αφού με 1,894 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3.4 εκατομμύρια followers.

Μάλιστα οι πολύ κακές γλώσσες όταν θέλουν να υποβιβάσουν την σέξι πλευρά του μοντέλου αναφέρουν ότι κάθε 1 χρόνος επάνω της είναι και 1 κιλό λίπους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί, αφού συνεχίζει ακάθεκτη την επαγγελματική της πορεία.

Δείτε τη στο το  facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham

Δείτε ακόμη:

Όλα τα «καυτά» θέματα με την Ashley Graham (ΦΩΤΟ)



Spread the love