Spread the love


Η παρουσιάστρια του MTV της Βρετανίας, Becca Edwards μας δείχνει την «γυμνή» της αλήθεια στο Instagram. Η ίδια φαίνεται πως «μισεί» τα ρούχα και ποζάρει πάντα γυμνή προκαλώντας εγκεφαλικά.

Είναι παρουσιάστρια του MTV στην Βρετανία, έχει παίξει στο reality-σειρά της τηλεόρασης με τίτλο  «Geordie shore», υποδυόμενη το κορίτσι του γνωστού ηθοποιού Aaron Chalrmes αλλά και ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Μια βόλτα λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της θα σας πείσει ότι η «καυτή» ξανθιά  δεν είναι μόνο εκρηκτικό ταλέντο μέσα από τηλεοπτικές οθόνες,  αλλά και στα social media.

Η ίδια φαίνεται πως «μισεί» τα ρούχα και ποζάρει πάντα γυμνή προκαλώντας εγκεφαλικά.

H Becca Edwards είναι μόλις 24 ετών και επειδή το αίμα της «βράζει» ακόμα  την οδηγεί στο να αψηφά τον χειμώνα και να δίνει πόνο με την «γυμνή» της αλήθεια.

Η Becca Edwards διαθέτει μεγάλο «τεράστιο» στήθος και «τούμπανα» οπίσθια είναι τα σημεία του σώματος της που προβάλει συνέχεια στο διαδίκτυο  και «βάζει» φωτιά όπως την γέννησε η μάνα της.

Δείτε την Becca Edwards στο twitter και το instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards Becca Edwards

Becca EdwardsBecca Edwards

Becca Edwards

 



Spread the love