Spread the love


Η Bianca Wilshin είναι η Αυστραλέζα που «κολάζει» και άγιο με το μπικίνι της, αφού ο υδράργυρος χτυπάει πάντα κόκκινο βλέποντας την εν λόγω καλλονή, και δεν κάνει τίποτα για να δροσίσει το κοινό της…

Η Bianca Wilshin, βγάζει το ψωμί της ως  ιδιοκτήτρια δική της εταιρίας ένδυσης, ρούχα τα οποία κιόλας σχεδιάζει, και έχει την έδρα της στην Αυστραλία.

Η Bianca Wilshin διαθέτει αναλογίες μοντέλου και κάλλιστα θα μπορούσε να δουλέψει και σε αυτό το επάγγελμα.

Η Bianca Wilshin είναι ένας ξανθός άγγελος, ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να «κολάζει» και άγιο με τις «καυτές» εμφανίσεις της στο Instagram.

Ψιλή, με καλογυμνασμένο κορμί, όπου διαγράφονται οι τέλειοι κοιλιακοί της, φυσικό τούμπανο στήθος, σμιλεμένα οπίσθια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή, αλλά και σέξι φυσικά.

Η Bianca Wilshin φαίνεται επίσης να αγαπά να ποζάρει τις περισσότερες φορές στο Instagram με «καυτά» μπικίνι, που τονίζουν τα «καυτά» σημεία του κορμιού της, το οποίο δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα «Αγγελάκια» της Victoria Secret.

Άλλωστε και η Bianca κινείται μέσα στον χώρο της μόδας.

Δείτε την στο facebook , το instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@arka_vibes ✌?️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Wilshin (@bianca.wilshin) στις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin Bianca Wilshin



Spread the love