Spread the love


Η Bojana Krsmanovic είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από τη Σερβία και το πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες για τη Guess και τη Lise Charmel. Βέβαια, εμείς δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε από τις φωτογραφίες της στο «Sports Illustrated Swimsuit». Απολαύστε τη.

Έγινε η πρώτη γυναίκα από τη χώρα της που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated. Η 24χρονη καλλονή καθηλώνει το Instagram με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες, αλλά και στο Facebook δεν πάει πίσω.

Η Bojana Krsmanovic (Μπογιάνα Κρσμάνοβιτς) είναι ένα πανέμορφο μοντέλο, που μας θυμίζει κάτι από τις γυναικάρες περασμένων δεκαετιών, με αυτή την μικρή ελιά πάνω από τα χείλη της που την κάνει ακόμα πιο ερωτική.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει γεννηθεί την 1 Μαρτίου 1992 (ηλικία 25), στο Βελιγράδι της Σερβίας, και πραγματικά κάνει διεθνή καριέρα ξεδιπλώνοντας το ύψος της που είναι 1,8 μέτρα.

Η πιο πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου είναι στο «Maxim Magazine» για το τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο 2017.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όταν εμφανίσθηκε στο στο «Sports Illustrated Swimsuit» 2016 είχε τρελάνει κόσμο με τις εκπληκτικές της αναλογίες και το πολύ φωτεινό, όλο υποσχέσεις βλέμμα της.

Δείτε όλη την δουλεία της στο models.com

Είναι μια γνήσια Βαλκάνια, με σώμα όλο καμπύλες που δύσκολα μπορεί να μην την προσέξεις.

Δείτε τη στο Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic  Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic Bojana Krsmanovic



Spread the love