Spread the love


H 23χρονη Chantel Jeffries τα έδωσε όλα γι ακόμα μια φορά, αφού το «ζουμερό» μοντέλο επέλεξε να εμφανιστεί στην πολυσύχναστη παραλία με λευκό bikini, και άφησε τους λουόμενους να κοιτιούνται, αφού δεν πίστευαν τι έβλεπαν.

Ο λόγος για την Chantel Jeffries που βγήκε στην παραλία του Μαϊάμι ανήμερα της 25 Μαρτίου, και όλως τυχαίως ήταν εκεί και ο φωτογράφος.

Η Chantel Jeffries είναι μια ζουμερή κοπέλα που ζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1993, και κάνει απίστευτη καριέρα στα social media.

Μάλιστα στο δημοφιλές Instagram έχει καταφέρει με 2,240 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να κάνει πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers να την ακολουθήσουν, κι όχι άδικα.

Ποζάρει συνέχεια με bikini, έχει τέλειο μπούστο και το κορμί της είναι γεμάτο όλο καμπύλες. Αγαπάει τα διάφανα και τα see through που ξετρελαίνει τους φίλους της έτσι για πλάκα.

Δηλώνει D.J. αν κι εμείς πιστεύουμε ότι αυτό το κορίτσι ότι δουλειά κι αν κάνει θα τα πάει υπέροχα γιατί το έχει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το διεθνούς φήμης μοντέλο Chantel Jeffries έχει συνδεθεί παλαιότερα με τον Justin Bieber, ενώ είχε προηγούμενες σχέσεις με τον Justin Combs , που είναι γιος του P. Diddy , και τον ράπερ Lil Twist.

Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, αλλά μεγάλωσε στην Τζάκσονβιλ, της Βόρειας Καρολίνα, κι έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Έχει εμφανιστεί και στο κινηματογράφο αφού είναι και ηθοποιός στο, «The Perfect Match» (2016), «A Weekend with the Family» (2016) και τέλος στο «E! News» (1991).

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries

Δείτε και κάποιες από τις  ομορφότερες, αλλά παλαιότερες φωτογραφίες της:

Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries   Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries Chantel-Jeffries



Spread the love