Spread the love


Πρόκειται για την Χριστίνα Παπαδέλλη, της οποίας η ομοιότητα με την Ελένη Φουρέιρα, είναι τουλάχιστον εκπληκτική,  λατρεύει το ποδόσφαιρο και τον Μάρτιο του 2015 ήταν η «Μούσα του Θρύλου» που φόρεσε την κόκκινη φανέλα.

Βλέποντάς την, υπάρχει μια σιγουριά ότι..  πρόκειται για την Ελένη Φουρέιρα.

Όχι μόνο όμως δεν είναι η Ελένη Φουρέιρα, αλλά η κοπέλα της φωτογραφίας δεν έχει και καμία σχέση με την τραγουδίστρια.

Πρόκειται για την Χριστίνα Παπαδέλλη, της οποίας η ομοιότητα με την Ελένη Φουρέιρα, είναι τουλάχιστον εκπληκτική.

Η ίδια παραδέχτηκε σε παλαιότερη συνέντευξή της  ότι πολλές φορές την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια, ενώ διηγήθηκε και ένα πρόσφατο περιστατικό: «Πριν από μερικές ημέρες έβγαινα από ένα μαγαζί και κάποιος έτρεξε από πίσω μου για να μου ζητήσει να του υπογράψω επάνω σε μια χαρτοπετσέτα»!

«Όταν πρωτοξεκίνησε η Φουρέιρα, νομίζω πως ήταν ξανθιά. Τώρα που τα έχει κάνει πιο σκούρα μας μπερδεύουν όλο και περισσότεροι. Στο μαγαζί όπου χορεύω, ο κόσμος που δεν με ξέρει με κοιτάει επίμονα, γιατί νομίζει πως είμαι η τραγουδίστρια. Βέβαια, εγώ δεν νομίζω πως μοιάζουμε πολύ».

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια όμορφη σέξι γυναίκα, με σπουδές ως βοηθός φαρμακοποιού, που ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη τον χορό, δουλεύοντας σε club και σε bar φέρνοντας αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό.

«Ο χορός είναι το πάθος μου», «Μικρή ονειρευόμουν να γίνω δασκάλα χορού. Πάντα χόρευα. Από παιδάκι ακόμη» λέει και εξηγεί πώς ξεκίνησε να χορεύει freestyle σε νυχτερινά μαγαζιά:

«Με παρακίνησε η κολλητή μου, για να είμαι ειλικρινής. Όταν ξεκίνησα ήμουν μόλις δεκαεπτά χρόνων και το έκανα για να βγάζω χαρτζιλίκι. Τελικά, μου άρεσε πολύ και έτσι συνεχίζω. Μέχρι πέρυσι το έκανα παράλληλα με τη σχολή».

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μόλις 26 ετών. Εξωτική ομορφιά, σγουρά φουντωτά μαλλιά, «λιλιπούτειες» αναλογίες και καλλίγραμμα πόδια είναι τα χαρακτηριστικά που την περιγράφουν απόλυτα.

Με καταγωγή από το Χαρτούμ του Σουδάν αλλά μεγαλωμένη στην Αθήνα πριν λίγα χρόνια είχε χαρακτηριστεί ως η «Φουρέιρα» των γηπέδων και αυτό γιατί το Μάρτιο 2014 ήταν η Μούσα του Θρύλου, όπου είχε φωτογραφηθεί με τα χρώματα της αγαπημένη της ομάδας για λογαριασμό του site Redgoal.gr.

To 2015 η sexy χορεύτρια μας είχε απασχολήσει, με την σχέση της με επιχειρηματία γνωστών κλαμπ σε Αθήνα και Μύκονο. Επίσης είναι υπεύθυνη των χορευτικών show στα clubs ιδιοκτησίας του αγαπημένου της, όπως είχε αναφέρει το Tlife.gr .

Τελειώνοντας το αφιέρωμα, η Χρίστίνα εκτός από τις χορευτικές τις ικανότητες και το απίστευτο κορμί και την ομορφιά που διαθέτει, είναι ένα πλάσμα χαρούμενο, με γλυκύτητα που σε τραβάει κοντά της, με αφοπλιστικό  χιούμορ και ειλικρίνεια που σε αφήνει άφωνο και το κυριότερο,με πολλά πνευματικά χαρίσματα.

Δείτε την Χριστίνα Παπαδέλλη στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 Χριστίνα Παπαδέλλη Πρόκειται για την Χριστίνα Παπαδέλλη, της οποίας η ομοιότητα με την Ελένη Φουρέιρα, είναι τουλάχιστον εκπληκτική.  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη    Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη

 Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη  Χριστίνα Παπαδέλλη

Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη Χριστίνα Παπαδέλλη



Spread the love