Spread the love


Η  Χριστίνα Τσακιρίδου με τα λαμπερά πράσινα μάτια κέρδισε το 2015 τίτλο της «Β΄ Σταρ Πελοπόννησος» και έχει να επιδείξει πολλά πράγματα στην πορεία της ως μοντέλο, μέχρι σήμερα.

Η Χριστίνα Τσακιρίδου είναι μόλις 20 ετών και ήδη έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον μαγικό κόσμο του μόντελινγκ καθώς οι επιτυχίες της είναι πολλές.

Η  Χριστίνα Τσακιρίδου έχει επιδείξει πολλά πράγματα στην πορεία της ως μοντέλο, μέχρι σήμερα.  Το κορίτσι με τα λαμπερά πράσινα μάτια κέρδισε το 2015 τίτλο της «Β΄ Σταρ Πελοπόννησος».

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Tourism Queen International, που έγινε στην Κίνα, αλλά και στην Τουρκία, όπου συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Photo model of the Universe, όπου κατέκτησε τον τίτλο «ΜissPress».

Φυσικά όλες αυτές οι διακρίσεις δεν ήρθαν εντελώς τυχαία, αφού το κορίτσι αυτό έχει να επιδείξει φυσική ομορφιά, τέλειες αναλογίες, προσωπικότητα, γλυκύτητα που σε τραβάει κοντά της, «καλλιέργεια» και παιδεία παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, που αναφέραμε πιο πάνω για την μελαχρινή καλλονή, είναι, το πόσο τυχεροί είμαστε που την γνωρίσαμε αλλά και πόσο χαρούμενοι για τις διακρίσεις της αλλά και για την προσωπικότητα της.

Η Χριστίνα Τσακιρίδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, εργάζεται σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, ενώ παράλληλα έχει τελειώσει και τις σπουδές της, ως make-up artist.

Γνωρίστε καλύτερα την Χριστίνα Τσακιρίδου, η οποία μίλησε στο lifeviews.gr

Που έχεις γεννηθεί; Που ζεις τώρα

«Έχω γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη αλλά μένω πλέον μόνιμα στο Χαλάνδρι.»

Έχεις κάνει κάποιες σπουδές, γλώσσες κτλ;

«Έχω σπουδάσει make up artist σε ιδιωτική σχολή και αυτή τη στιγμή συνεχίζω τις σπουδές μου. Μιλάω άπταιστα αγγλικά και λίγο Γαλλικά.»

Με τι ασχολείσαι τώρα;

«Αυτή την περίοδο εργάζομαι στο «Dirty Blonde» στον Κεραμεικό.»

Ποια ήταν τα πρώτα βήματα σου στο μόντελινγκ; Ήρθε τυχαία ή το επιδίωξες;

«Τα πρώτα μου βήματα στο μόντελινγκ έγιναν σε ηλικία 16 ετών με κάποιες φωτογραφήσεις αλλά ουσιαστικά η αρχή έγινε το 2015 μέσα από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Ήταν ένας συνδυασμός τύχης και ενδιαφέροντος καθώς πάντα παρακολουθούσα τα πάντα στον χώρο.»

Είναι δύσκολο να πάρεις πρωτιά στο χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα;

«Το μόντελινγκ πλέον στην Ελλάδα περνάει και αυτό κρίση αλλά η χώρα μας έχει βγάλει πολλά πρώτα ονόματα με λαμπρές καριέρες στο παρελθόν.»

Πως ένοιωσες όταν κέρδισες τον πρώτο σου τίτλο;

«Η στιγμή που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο ήταν σίγουρα ιδιαίτερη, με γέμισε με πολύ όμορφα συναισθήματα.»

Πως νοιώθεις που είσαι αναγνωρίσιμη;;

«Η αναγνωσιμότητα σε συνδυασμό με την δουλειά μου, την επαφή με τον κόσμο μόνο θετικά λειτουργεί.»

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media; Σε έχουν βοηθήσει στην δουλειά σου;

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media ποιός δεν είναι πλέον?!!? Αφιερώνω αρκετό χρόνο καθημερινά σε facebook και instagram. Είναι σίγουρα ένα εργαλείο που βοηθάει πολύ στην δουλειά μου.»

Ένοιωσες άβολα κάποιες στιγμές της καριέρας σου

«Για να είμαι ειλικρινής κάτι που να με έφερε σε υπερβολικά άσχημη θέση, δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα..»

Πιστεύεις στα ζώδια; Τι ζώδιο είσαι;

«Πιστεύω πολύ στα ζώδια και τα διαβάζω αρκετά τακτικά. Είμαι Κριός, έρχονται και γενέθλια σύντομα χαχα!!»

Ποια η σχέση σου με το άλλο φύλλο;

«Με το άλλο φύλο μάλλον τα πηγαίνω καλά καθώς έχω πολλούς φίλους άντρες.»

Ποια ήταν το  πιο έξυπνο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;

«Χμμ το πιο έξυπνο κομπλιμέντο ε; Λοιπόν μια φορά σε μια έξοδο μου κάποιος με είχε πλησιάσει και μου είπε πως δεν ξέρει αν είμαι η πιο όμορφη αλλά πως είμαι μοναδική..»

Η οικογενειακοί σου κατάσταση. Ελεύθερη ή δεσμευμένη;

«Είμαι αρκετά καλά αυτή την περίοδο στην προσωπική μου ζωή.»

Τι δώρα προτιμάς να σου κάνουν και τι χαρίζεις εσύ στους φίλους σου;

«Μου αρέσει να αγοράζω δώρα στους φίλους μου και στον καθένα παίρνω κάτι που πιστεύω πως του ταιριάζει. Μου αρέσει πολύ να μου κάνουν δώρα, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό καθώς μόνο η χειρονομία και το γεγονός πως σε σκέφτεται κάποιος είναι το πιο ωραίο δώρο.»

Έχεις υπέροχο σώμα. Ποια η σχέση σου με την γυμναστική;

«Σε ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο λόγω υποχρεώσεων έχω ξεφύγει αρκετά από το πρόγραμμά μου το οποίο περιλάμβανε προπόνηση 3-4 φορές την εβδομάδα και μια ισορροπημένη διατροφή.»

Φιλοδοξίες και σχέδια για το μέλλον

«Να είμαι υγιής και όλα τα άλλα θα έρθουν..»

Τι σε ενοχλεί και τι θα άλλαζες στην δουλειά σου; Τι σε ενοχλεί και τι θα άλλαζες στην Ελλάδα;

«Με ενοχλεί πολύ ορισμένες φορές η  νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα να κρίνουμε τα πάντα χωρίς να έχουμε καμία γνώση επί του θέματος.»

Τι συμβουλές δίνεις στις νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ

«Η συμβουλή που θα έδινα στα νέα κορίτσια είναι να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε για να συνεργαστούν καθώς υπάρχουν και αρκετοί ερασιτέχνες που προσπαθούν να ξεγελάσουν κοπέλες.»

Κλείσε την συνέντευξη με τις 3 ευχές σου…

«Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, ένα καλύτερο αύριο για την χώρα μας με πολύ

αγάπη για όλο τον κόσμο!!»

Δείτε την στο Facebook, το Instagram και το Twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου  Χριστίνα Τσακιρίδου Χριστίνα Τσακιρίδου



Spread the love