Spread the love


Η Demi Rose είναι μόλις 21 ετών, μοντέλο και έχει προκαλέσει παροξυσμό στο διαδίκτυο, αφού έχει πάνω από 3,9 εκατομμύρια followers στο Instagram, και οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι όλες, μα όλες άξιες θαυμασμού.

Κάθε φορά που κάνει επίσημη έξοδο, οι φωτογράφοι τρέχουν και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί! Μάλιστα, όταν πρόσφατα πήγε σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, γι ακόμα μια φορά τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων! Χωρίς σουτιέν και με μια διάφανη τουαλέτα από δαντέλα η Demi προκάλεσε έναν πανικό στο πέρασμά της.

Δεν έχει κανένα ενδοιασμό να κυκλοφορεί ημίγυμνη και το έχει αποδείξει πολλάκις επιλέγοντας πάντα κάτι διάφανο ώστε ανενόχλητοι να μπορούμε να θαυμάσουμε το πλούσιο μπούστο της, αλλά και τα θαυματουργά οπίσθιά της.

Το 21χρονο μοντέλο εθεάθη σε νυχτερινή της έξοδο μαύρη διάφανη τουαλέτα, και το πλούσιο στήθος της ήταν σε πλήρη θέα ενώ επέλεξε μαύρο εσώρουχο το οποίο έβγαζε μάτια..

Το βαθύ σκίσιμο στο πόδι άφηνε ακάλυπτο το πόδι της ενώ εκείνη φρόντισε να την φωτογραφίσουν από όλες τις πλευρές για να δείξει στο φακό όλα τα κάλλη της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει καταφέρει να γίνει διάσημη από τις πικάντικες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media μονοπωλεί το ενδιαφέρον και κολάζει.

Το αισθησιακό μοντέλο από τη Βρετανία φωτογραφήθηκε πρόσφατα γυμνό για το περιοδικό «SIXTY6» και όπως ήταν αναμενόμενο άναψε φωτιές. Μάλιστα για να καλύψει τα επίμαχα σημεία του κορμιού της το έκανε χρησιμοποιώντας emojis.

Η 21χρονη Demi τους τελευταίους μήνες φημολογείται ότι βγαίνει με τον διάσημο ράπερ Tyga, ο οποίος ήταν ζευγάρι με την Kylie Jenner.

Κατάγεται από από ένα προάστιο του Birmingham, ενώ έχει συμμετάσχει σε video clip του Chris Brown, για το τραγούδι «How Many Times».

Στο Instagram έχει συγκεντρώσει ήδη με μόνο 855 δημοσιευμένες φωτογραφίες της περισσότερους από 3,9 εκατομμύρια followers, κάτι που την κάνει αρκετά δημοφιλής στα social media.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose

Απολαύστε την και στην τελευταία της έξοδο, που δεν άφησε αντρικό κεφάλι να μην γυρίσει να την δει:

Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose



Spread the love