Spread the love


Η Emily Sears έχει υπέροχο μπούστα, αλλά το πιο δυνατό της σημείο επάνω της είναι τα τουρλωμένα της, ολοστρόγγυλα οπίσθια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει τους πιο επιθυμητούς γλουτούς του Instagram..

H Emily Sears  είναι ένα κορίτσι «μπαμπάτσικο». Οι καμπύλες της είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες και όσοι την γνωρίζουν έχουν να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

H Emily Sears  ξέρει ακριβώς ποια είναι τα δυνατά της σημεία, το τσίτα μπόμπα στήθος της, αλλά και τα «φουσκωμένα» στρογγυλεμένα και τουρλομένα οπίσθια της  και φροντίζει να επικεντρώνεται σε αυτά φωτογραφίζοντας τα και παρουσιάζοντας τα σε όλους μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μπορεί να μην την γνωρίζετε όμως η Emily Sears είναι ίσως ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα που κυκλοφορούν στον Καναδά με εξίσου καυτούς λογαριασμούς στα social media που σας εγγυόμαστε πως αξίζουν να τα ακολουθήσετε.

Αυτό το κορίτσι δεν είναι παίξε – γέλασε, αφού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 1,881 δημοσιευμένες της φωτογραφίες κατάφερε να την ακολουθηθούν περισσότεροι από 3,9 εκατομμύρια followers. Αυτοί ξέρουν ..

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Δείτε μερικές από τις εικόνες της για να καταλάβετε. Απολαύστε την σε όλο της το μεγαλείο στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears Η Emily Sears

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Emily Sears παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love