Spread the love


Η Casey Batchelor έχει το στήθος που δε χωράει στο σουτιέν! Η Αγγλίδα το αποδεικνύεται κάθε ημέρα με πολύ «καυτές» της φωτογραφίες, όπου το πλούσιο στήθος της βγάζει μάτια. Αν δεν την έχεις δει, δεν ξέρεις τι χάνεις. Ένα «κλικ» θα σε πείσει!

Η 32χρονη Αγγλίδα είναι τούμπανο, κάτι που αποδεικνύεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, όπου το πλούσιο στήθος της ξεχειλίζει, και κανένας στηθόδεσμος δεν είναι ικανός να συγκρατήσει το πλούσιο μπούστο της.

Η Casey Batchelor διαθέτει πλούσιο στήθος, το οποίο μετά βίας συγκρατείται από τα μαγιό που επιλέγει και επειδή κουμπώνει με δυσκολία το σουτιέν της είπε να βρεθεί στο βρετανικό ριάλιτι «Big Brother Celebrity», καθώς είναι ηθοποιός, ώστε να δείξει τα κάλλη της.

Η Casey Batchelor πάει πακέτο με το σούπερ μπούστο της για το οποίο όμως δεν ένιωθε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένη, αν και το «εκμεταλλεύτηκε» για τη δημοσιότητα. Οι άντρες, βέβαια, έχουν φυσικά μια διαφορετική άποψη.

Η ίδια βέβαια αργότερα αποφάσισε να κάνει μια εγχείριση για να μειώσει το μέγεθος του μπούστου της, από 32GG που ήταν το παλιό… 32ΕΕ και δηλώνει ανακουφισμένη “Για πρώτη φορά μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς σουτιέν και δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ ότι κουνιούνται πέρα-δώθε”!

Αλλά όπως και να χει η  Casey  είναι τούμπανο είτε με τεράστιο στήθος είτε με λίγο πιο μικρό.

Τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να κάνει ποτέ μια γυναίκα στο στήθος της

Ίσως έχετε διαβάσει ότι η Κιμ Καρντάσιαν επιλέγει να “ακινητοποιεί” με κολλητική ταινία το στήθος της κάτω από τα φορέματα που βάζει, όταν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις. Το κακό είναι, ότι, ίσως, κάποιες νεαρές κοπέλες να επηρεάζονται και να πιστεύουν ότι αυτό είναι κάτι που, γενικά, το κάνουν οι γυναίκες.

Λάθος! Αυτό, μαζί με κάποιες ακόμα συνήθειες ή πρακτικές, κάνουν κακό στο στήθος μιας γυναίκας.

Δείτε τι λέει ο δρ Bruce Katz, διευθυντής του JUVA Skin & Laser Center στη Ν. Υόρκη, ότι δεν θα πρέπει να κάνει ποτέ μια γυναίκα στο στήθος της:

Κολλητική ταινία

Παραπάνω αναφέραμε την περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν. Ο δρ Katz λέει ότι αν το κάνετε αυτό, κινδυνεύετε με σοβαρό δερματικό ερεθισμό. “Μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας και να προκαλέσει εξάνθημα, ειδικά γύρω από τις θηλές σας, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες (…) Θα μπορούσατε ακόμη και να αναπτύξετε αλλεργία σε ουσίες σε αυτές τις κόλλες, και καταλήξετε να έχετε εξάρσεις με έκζεμα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κολλητική ταινία στο μέλλον”.

Botox στο στήθος

Μερικοί επιτήδειοι προάγουν το “breastox”, δηλαδή μια “θεραπεία” με botox κατά την οποία γίνονται ενέσεις μπότοξ στους μυς του στήθους για… ανόρθωση. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι επειδή οι μυς σε εκείνο το σημείο χαλαρώνουν, αναλαμβάνουν οι ραχιαίοι μυς σας να… σηκώσουν το βάρος!

Αλλά η αμερικανική Ένωση Πλαστικών Χειρούργων υποστηρίζει ότι η ενέσιμη ανόρθωση στήθους είναι μια συνολική αποτυχία. “Δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, κάτι που συμβάλλει στην πτώση του στήθους”, λέει ο δρ Alexes Hazen, πλαστικός χειρουργός στο Ιατρικό Κέντρο Langone της Ν. Υόρκης.

Οι ειδικοί προειδοποιούν, επίσης, ενάντια στην έγχυση μπότοξ, που έχει κατασκευαστεί για τους μυς του προσώπου, στο στήθος: “Δεν έχουμε καθόλου επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια”, λέει ο δρ Hazen.

Αποτρίχωση με κερί γύρω από τις θηλές στο στήθος

Εκτός από το ότι προκαλεί την εμφάνιση νέων τριχών που γυρίζουν προς τα μέσα και προκαλούν τοπική φλεγμονή και ερεθισμό, η αποτρίχωση με κερί σε τόσο ευαίσθητο σημείο μπορεί να προκαλέσει επώδυνα εγκαύματα, σύμφωνα με τον δρ Katz. Ούτε η ηλεκτρόλυση είναι καλή επιλογή, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες ουλές.

Η πιο σωστή επιλογή είναι να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο για να εξετάσετε την δυνατότητα αποτρίχωσης με λέιζερ, που είναι μια πιο μόνιμη λύση, σύμφωνα με τον δρ Katz.

Τρέξιμο με μη αθλητικό σουτιέν

Μπορεί το αγαπημένο σας σουτιέν να σας προσδίδει σέξι εμφάνιση, αλλά, αν πρόκειται να κάνετε τρέξιμο, τότε πρέπει να βάλετε αθλητικό σουτιέν.

Πέραν του ότι τα απλά σουτιέν είναι άβολα στο τρέξιμο, μπορεί να οδηγήσουν σε βλάβες στον συνδετικό ιστό στο στήθος σας, προκαλώντας χαλάρωση. Το γυναικείο στήθος τείνει να αναπηδάει ακόμα και 20 εκατοστά κατά τη διάρκεια του τζόγκινγκ, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ. Γι’ αυτό πρέπει να φοράτε αθλητικό σουτιέν, που είναι σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Piercing στις θηλές

Μπορεί πολλές celebrities να δείχνουν περήφανα τα σκουλαρίκια που έχουν περάσει στις θηλές στο στήθος τους, αλλά αυτό είναι κάτι που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Το piercing στις θηλές αυξάνει 10 φορές τον κίνδυνο εμφάνισης αποστήματος, δηλαδή μιας επώδυνης μόλυνσης, όπου υπάρχει και έκκριση υγρού (πύον) από την πληγή, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Αϊόβα.

Το piercing μπορεί επίσης να βλάψει τους αδένες παραγωγής γάλακτος, το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό πρόβλημα αν προσπαθήσετε να θηλάσετε αργότερα στην ζωή σας.

Τέλος, ο δρ Katz επισημαίνει: “Μερικές γυναίκες είναι αλλεργικές στο μέταλλο που χρησιμοποιείται για τη διάτρηση ή και στο ίδιο το σκουλαρίκι, ή δαχτυλίδι, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρό εξάνθημα. Ακόμα χειρότερα, αν η διαδικασία γίνει χωρίς κατάλληλη απολύμανση των εργαλείων, μπορεί να κολλήσετε ηπατίτιδα Β, ηπατίτιδα C ή και AIDS/HIV!”

Δείτε το επίσημο site της

Δείτε την Casey Bachelor στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor

H Casey Batchelor

H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor H Casey Batchelor

H Casey BatchelorH Casey BatchelorSpread the love