Spread the love


Η παίκτρια του «Star Academy» Δαλιδά Γκουτιέρεζ, έχει υπέροχο παρελθόν και σίγουρα πολύ μέλλον μπροστά της. Είναι πανέμορφη, ταλαντούχα και μέχρι τώρα όπου κι αν έχει εμφανιστεί έχει πάρει εύσημα. Απολαύστε τη σε ένα χορταστικό αφιέρωμα.

Ανάμεσα στους παίκτες του «Star Academy» είναι και η σέξι βραζιλιανά, Δαλιδά Γκουτιέρεζ (Dalida Gutierrez)!

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει κάνει παλαιότερα κάποιες σέξι φωτογραφήσεις που «κόβουν ανάσες». Σίγουρα πολλοί θαυμαστές της θα περιμένουν αν τη δουν στο ριάλιτι τραγουδιού με πιο αποκαλυπτική εμφάνιση.

Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζετε θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι 100% γέννημα θρέμμα Brazilian, η Δαλιδά Γκουτιέρεζ που γεννήθηκε ξέροντας να χορεύει σάμπα, και πέρασε από όλα τα πόστα στα θρυλικά μαγαζιά του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Μάλιστα έκανε την παρθενική της εμφάνιση πέρυσι, στα «Αστέρια» Γλυφάδας ως τραγουδίστρια στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και μετά ξεσήκωνε τον κόσμο στο «Club 22», πάλι με τον Κιάμο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της μας εξήγησε τους λόγους που ήρθε στην Αθήνα: «Οι Έλληνες και οι Βραζιλιάνοι μοιάζουν αφάνταστα. Είναι φιλόξενοι, ανοιχτόκαρδοι, γλεντζέδες. Όταν ήρθαμε με τη μητέρα μου στην Αθήνα γιατί παντρεύτηκε με Έλληνα ήμουν 6 ετών», απαντά.

«Αποφάσισα να δουλέψω στα 15 μου. Όχι, δεν είχαμε ανάγκη, απλά ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Η μητέρα μου το δέχτηκε. Ξέρει ότι αν μου το απαγόρευε θα αντιδρούσα, καθότι είμαι πεισματάρα. Γυμναστήριο; Βαριέμαι, δεν πάω γυμναστήριο, δεν τρέχω. Τρώω σαν τρελή. Μόνο σε σχολή χορού θα πήγαινα. Ξέρεις γιατί δεν βάζω κιλά; Πηγαίνω κάθε Τετάρτη σε μαγαζί και χορεύουμε βραζιλιάνικα επί ώρες. Και σε βραζιλιάνικα εστιατόρια πάω».

«Είχα έναν φίλο που όταν τραγουδούσα καθόταν και με άκουγε γιατί πίστευε ότι έχω καλή φωνή. Στα 16 μου γύρισε και μου είπε ότι κάνουν οντισιόν στα “Αστέρια” για τραγουδίστρια. Ξαφνιάστηκα, αλλά δεν έδωσα και τόση σημασία. Εκείνος όμως επέμενε. Τότε το είπα στη μητέρα μου κι εκείνη μου είπε ότι δεν έχω να χάσω τίποτα κι έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου. Με πήραν. Θα τραγουδούσα με τον Κιάμο.

Δεν ήξερα καν τι είναι τα μπουζούκια αφού δεν είχα πάει ποτέ. Το ίδιο βράδυ μετά την οντισιόν πήγα. Μου φάνηκε τεράστιο το μαγαζί, αχανές. Τι τραγούδησα; Παπαρίζου. Μου αρέσει πολύ η Παπαρίζου, αλλά και η Φουρέιρα. Ειδικά το σόου που κάνει η Φουρέιρα στην πίστα είναι άξιο θαυμασμού».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ Δαλιδά Γκουτιέρεζ

Δαλιδά Γκουτιέρεζ



Spread the love