Spread the love


H Marilou Morales, το σέξι αστέρι της εγχώριας show biz γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και μας κερνάει εκτός από την παραδοσιακή τούρτα και πολύ «καυτές» πόζες για να χαρούμε μαζί της. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

H Marilou Morales δεν θέλει να αποκαλύψει την ηλικία της, αλλά αυτό είναι το λιγότερο, αφού είναι ντροπή να ρωτάς μια γυναίκα για τα χρόνια της.

Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη κουβανή, με το που ήρθε στην Ελλάδα έγινε το κορίτσι που αγαπήθηκε, πάρα πολύ για την εμφάνισή του, αλλά και για τον αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Το αστέρι του Δημήτρη Σειρηνάκη μας κερνάει τακτικά με πολύ «εκρηκτικές» της φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και σήμερα ημέρα των γενεθλίων της είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Γεγονός είναι ότι στο Twitter έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού εκεί δεν υπάρχει «κόφτης».. για προκλιτικές ή γυμνές φωτογραφίες.

Όσο αφορά το instagram μετά από αρκετή ταλαιπωρία (τα διάφορα προφίλ της έχουν κατέβει αρκετές φορές) επιτέλους έφτιαξε έναν λογαριασμό που όμως δεν μας αφήνει να πάρουμε κώδικα από τις φωτογραφίες της.

Τέλος στο Facebook είναι αρκετά μετρημένη, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πολύ «αυστηρά» και δεν συγχωρεί λάθη, γι αυτό και κρατάει «χαρακτήρα»..

Δείτε τη στο facebook το facebook II το twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales

Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales Marilou Morales

Δείτε ακόμα:

Ποια Ελληνίδα ταΐζει με το string τις κότες της;

Όλα τα «καυτά» θέματα της Marilou Morales που παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love