Spread the love


Η Ινδή καλλονή Priyanka Chopra επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής του «The Tonight Show» στην Νέα Υόρκη και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο «καυτές» της φωτογραφίες, γιατί αυτό το κορίτσι είναι όλα τα λεφτά, κι αξίζει να την ακολουθήσεις.

Η Priyanka Chopra γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1982 στο Jamshedpur του Bihar της Ινδίας, κι έχει ύψος που δεν ξεπερνάει τα 169 εκατοστά.

Για όσους όμως δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Priyanka Chopra είναι μια Ινδή ηθοποιός και τραγουδίστρια που στέφθηκε νικήτρια «Μις Κόσμος» στα καλλιστεία του 2000.

Μέσα από επιτυχή σταδιοδρομία στον κινηματογράφο η Chopra έχει γίνει μια από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς του Bollywood και μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ινδία.

Για να καταλάβετε την αγάπη του κοινού στο πρόσωπό της θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο Instagram έχει καταφέρει με μόνο 1,795 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 15,3 εκατομμύρια followers.

H Priyanka Chopra είναι ένα από τα κορίτσια που θα φορέσουν το κατακόκκινο μαγιό στην ταινία «Baywatch» που περιμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία στον κινηματογράφο τον Μάιο του 2017.

Δείτε την συνέντευξή της στο marieclaire.com

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι έχει κάνει δεκάδες «τολμηρές» φωτογραφήσεις σε αντρικά έντυπα, και δικαίως παραμένει στα top κορίτσια του πλανήτη, αν και μητέρα, ακόμα στα 34 χρόνια της πολλές την ζηλεύουν για το κορμί της.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

My new cover…April #vibes @marieclairemag ❤❤❤ story link in bio, on stands March 21st!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra

Δείτε τώρα, και τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ακολουθούν:

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra Priyanka Chopra

Δείτε περισσότερα στο wikipedia.org



Spread the love