Spread the love


H Rhonda Biasi είναι μια κοπέλα από το Jersey, και μας πήρε τα μυαλά όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί οπό το διάσημο διαδικτυακό περιοδικό «Zishy» που έχει εμμονή στις ερασιτεχνικές φωτογραφίες όμορφων κοριτσιών. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι αυτό απολαύστε τη.

Η Rhonda Biasi είναι μια πού ενδιαφέρουσα περίπτωση, που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Zishy» στο μπαλκόνι της, το δρόμο αλλά και μέσα στο σπίτι της.

Είναι ακόμα μια αποκάλυψη του «Zishy» που έχει εμμονή στις όμορφες, αλλά ερασιτεχνικές φωτογραφίες κοριτσιών που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις επαγγελματίες του είδους.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την Rhonda Biasi, αλλά όπως αναφέρει το περιοδικό είναι ένα κορίτσι ευχάριστο, με το σχήμα του κορμιού της να είναι εντελώς φυσικό.

Το φόρεμα της Rhonda δεν είναι κάποιου γνωστού οίκου μόδας, αλλά όταν αποφάσισε να το βγάλει τότε μας αποκάλυψε μια γυναίκα που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν γειτόνισά μας.

Δείτε τη στο zishy το facebook και στο tumblr

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi  Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi Rhonda Biasi



Spread the love