Spread the love


Η Ιωάννα Ζησάκη το 2014 αναδείχθηκε Playmate Βουλγαρίας, ενώ η 29χρονη βρέθηκε και ως cover girl στο περιοδικό του Playboy. Εμείς όμως έχουμε την τιμή να την θαυμάζουμε όποτε θέλουμε στο Instagram της, που ανεβάζει πόζες της που προκαλούν «σεισμό».

Η Ιωάννα Ζησάκη είναι πρώην playmate και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και αποκαλυπτικά προφίλ στο Instagram!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το 2014 αναδείχθηκε Playmate Βουλγαρίας, ενώ βρέθηκε και ως cover girl στο περιοδικό του Playboy.

Η Ελληνίδα Playmate Ιωάννα Ζησάκη μαγνήτισε τα βλέμματα σαν κριτής στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Sillicon 2016» στο «Sunny Beach» της Βουλγαρίας και μας πέθανε με τις selfies της, και μας εντυπωσίασε σε φωτογράφηση μόδας για γνωστό γαλλικό περιοδικό Μόδας.

Το εκρηκτικό μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνιστεί σε πολλές φωτογραφίσεις και editorials μόδας αυτό το διάστημα και εντυπωσιάζει κάθε φορά!

Ανέβασε μάλιστα backstage φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την φωτογράφιση για να το μοιραστεί με το κοινό που την ακολουθεί πιστά!

Η νεαρή Θεσσαλονικιά πήγε στη γειτονική χώρα για να σπουδάσει αγγλική φιλολογία, αλλά με τέτοιο παρουσιαστικό αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και καλά έκανε αφού στο τέλος δικαιώθηκε πανηγυρικά, και είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Μάλιστα όταν έλαβε μέρος στα καλλιστεία του Playboy και αναδείχθηκε «Playmate Βουλγαρίας», με την καριέρα της ως μοντέλο να εκτοξεύεται, και τώρα κλαίει ακόμα και ο Λευκός Πύργος.

Μπράβο στο κορίτσι, που κατάφερε να διακριθεί σε μία ξένη χώρα και, μάλιστα, σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο όπως είναι εκείνος του μόντελινγκ, αφού οι Βουλγάρες καλλονές δεν πάνε πίσω ..

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό:

Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη



Spread the love