Spread the love


Απίστευτο… χαμό προκαλεί η Jojo Babie με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας επικίνδυνα την θερμοκρασία. Για να το πετύχει αυτό, ανεβάζει φωτογραφίες που είναι ακατάλληλες για… καρδιακούς και κάθε φορά που το κάνει… δοκιμάζει τις αντοχές του ίντερνετ.

Η Jojo Babie μας… έρχεται από την Ασία και έχει βαλθεί να αποδείξει πως δεν έχει τίποτα να… ζηλέψει από τις πιο καυτά… μοντέλα στον κόσμο.

Μπορεί να μην είναι γνωστή και να μην ξέρουμε σχεδόν τίποτα για αυτήν, παρόλα αυτά η Jojo Babie, έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram.

Είναι εθισμένη με τις selfies ενώ συνηθίζει να φοράει όσα λιγότερα ρούχα μπορεί για να θαυμάζει ο αντρικός πληθυσμός τα κάλλη της.

Δεν επιλέγει ρούχα που θα καλύψουν μεγάλες επιφάνειες, αλλά για την ακρίβεια δεν επιλέγει καν ρούχα. Είναι συνήθως με εσώρουχα ή μαγιό και εννοείται πως αυτά έχουν όσο λιγότερο μέγεθος γίνεται. Χάνονται και τα δύο στα προσόντα της.

Ποια λογική μπορεί να εξηγήσει τέτοιο κορμί; Γεμάτη όσο δεν πάει, σε στήθος και οπίσθια, η Jojo το έριξε κι αυτή στην προώθηση fitness προϊόντων και δεν τα πάει κι άσχημα. Έχει πληθώρα ακόλουθων που ξεπερνάει τα 6.5 εκατομμύρια. Όχι κι άδικα.

Το πληθωρικό μοντέλο έχει αποφασίσει να κατακτήσει το χώρο των social media και για το λόγο αυτό δεν περνάει μέρα να μην εφοδιάσει τον λογαριασμό της με αποκαλυπτικές πόζες της.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Midnight cravings had me walking to the fridge like…..???????? – What’s your favorite snack? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O J O ✨ B A B i E (@jojo_babie) στις

Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie Jojo Babie



Spread the love