Spread the love


Καλλονές σας φτιάχνουν καφέ ημίγυμνες και κόβουν την ανάσα φορώντας μπικίνι ή εσώρουχα σερβίρουν τους πελάτες οι baristas της καφετέριας Bikins Beans Espresso στην Ουάσινγκτον. Απίστευτη ομορφιά πίσω από ένα φλιτζάνι καφέ.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αυξήσει την πελατεία του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως αυτό δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες αλλά το αντίθετο, τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη.

Δείτε το Site του καφέ

«Ως η πρώτη καφετέρια με baristas με μπικίνι θέλουμε να κάνουμε τις γυναίκες να νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να είναι γκέι, να είναι επιτυχημένοι ηγέτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή υποψήφιοι πρόεδροι.

Έχουμε το δικαίωμα να εργαζόμαστε με χάρη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια ανεξαρτήτως του αν φορούμε κοστούμια, ταγιέρ ή μπικίνι» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην ταυτότητα της εταιρείας στο facebook.

Τα Hooters πάλι είναι και αρκετά σεμνά μπροστά σε όσα συμβαίνουν πλέον. Το γυμνό σαρώνει… Γυμνές σερβιτόρες, γυμνοί σερβιτόροι και γυμνοί πελάτες όλα μαζί ή ξεχωριστά είναι ο νέος «τύπος» εστιατορίου ήρθε να εμπλουτίσει αυτήν την πορεία.

Εστιατόριο ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο όπου οι πελάτες απολαμβάνουν το φαγητό τους γυμνοί.

Το Bunyadi, όπου το κόνσεπτ είναι η επιστροφή στον παραδοσιακό τρόπο µαγειρέµατος, πριν από την τεχνολογία, πριν ακόµη και από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύµατος.

Είναι το πρώτο εστιατόριο στο Λονδίνο όπου οι θαµώνες µπορούν να φάνε το φαγητό τους ολόγυµνοι. Αυστηρός κανόνας να µην έχουν µαζί τους κινητά, τάµπλετ και όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή.

Το εστιατόριο Black Cat στο Βερολίνο μάζεψε πελάτες όταν αυτοί σερβιρίστηκαν από το γυμνό μοντέλο του Playboy, Sarah Joelle, και από την όμορφη Γερμανίδα ηθοποιό Micaela Schafer, 32 ετών. Ακόμα, μπορείτε να φάτε δωρεάν αν κάνετε στριπτίζ.

Αυτά είναι πάνω – κάτω γνωστά και η επιτυχία γνωστή, αλλά η πολύ πρόσφατη άφιξη του «Innato Tenerife» στην Τενερίφη της Ισπανίας, έκανε ένα βήμα παραπέρα.

Εκεί, οι πελάτες όχι μόνο τρώνε ολόγυμνοι αλλά τσιμπάνε φαγητά πάνω από τα επίσης γυμνά σώματα των σερβιτόρων ανδρών και γυναικών.

Δείτε το Facebook της εταιρίας

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, κι ελπίζουμε αυτή η ιδέα να έρθει γρήγορα και στην Ελλάδα.

https://youtu.be/pBWSzRnJo4o

καφέ καφέ καφέ καφέ

καφέ

καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ



Spread the love