Spread the love


Η Katie Salmon είναι ένα κορίτσι από την Μεγάλη Βρετανία και έχει επιλέξει να κοσμήσει τους γλουτούς της με ένα τατουάζ γραμμένο στα ελληνικά, που έχει γίνει viral. «Ποτέ δεν κοιτούν πίσω εκτός του για να δούνε σε ποιο βαθμό έχετε έρθει». Απίστευτο αλλά πραγματικό.

Βέβαια, δεν μπορεί να της το «χτύπησε» κάποιος ο οποίος γνώριζε την ελληνική γλώσσα, και η πιθανότερη εξήγηση που δίνουμε είναι ότι το έβαλε στο Google translate ή το είδε και της άρεσε από ταμπέλα που βάζουν πίσω από τα φορτηγά με μικρά γράμματα που γράφουν, «αν με διαβάζεις, πάει να πει πως εχεις πλησιάσει πολύ κοντά», έτσι ώστε οι οδηγοί να κρατούν μια απόσταση ασφάλειας από το προπορευόμενο όχημα.

Εν τούτοις, προηγούμενες μέρες έγινε viral ένα tattoo της Βρετανίδας τηλεπερσόνας, Katie Salmon (Κέιτ Σάλμον), γραμμένο στα ελληνικά – ο θεός να τα κάνει – κάτω από τα οπίσθια της, γιατί μοιάζει πολύ εξωτική γραφή στα μάτια των ξένων, αλλά με νόημα, κάτι όπως τα κινέζικα για τους Έλληνες.

Η σέξι Βρετανίδα χάθηκε στην μετάφραση, αλλά με μια πιο προσεχτική ματιά στο προφίλ της στο Instagram σίγουρα και εσύ θα χάσεις τα λόγια σου, ή μάλλον θα σε κάνει να ξεχάσεις και τα ελληνικά που ξέρεις.

Η Katie Salmon είναι ένα κορίτσι με πολύ πλούσιο μπούστο, που σε κάθε φωτογράφηση της αρέσει να το κοιτάζουν, πολύ γυμνασμένο σώμα, με λεπτή μέση με πολύ εντυπωσιακά οπίσθια.

Δείτε το site της: goguyclothing.com

Κάνει πολύ σέξι φωτογραφήσεις, έχει φίλες διάσημα μοντέλα που όταν αποφασίζουν να φωτογραφηθούν μαζί προκαλούν «εγκεφαλικά».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon Katie Salmon



Spread the love