Spread the love


Η Κλέλια Ρένεση είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί εκτός Ελλάδας, αφού η συμμετοχή της με γυμνά πλάνα στο τραγούδι του Manu Chao «Moonlight Avenue» έδωσε μια άλλη τροπή στην καριέρα της, αλλά και μια άλλη δυναμική στο τραγούδι, που έγινα παγκόσμια επιτυχία.

H 33χρονη Κλέλια, έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 1984, και δηλώνει τόπο καταγωγής της την όμορφη Ζάκυνθο. Αυτό το κορίτσι, ποτέ δεν αποποιήθηκε το σέξι παρουσιαστικό της, και αρκετές φορές είχε ποζάρει αισθησιακά προκαλώντας τα ένστικτα των αρσενικών θαυμαστών της.

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της Κλέλια Ρένεση, είναι ότι κολύμπησε ολόγυμνη στο βίντεο κλιπ του Manu Chao και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον παγκοσμίως διάσημο τραγουδιστή.

Η Κλέλια πριν τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ, είχε καιρό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση ή να απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό με κάποιο ρόλο της. Όμως, όλοι θυμόμαστε την τελευταία της δουλειά στο πλευρό του Αντώνη Καφετζόπουλου, στο σίριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια» παίζοντας το ρόλο που καθιέρωσε την Κολομβιανή σεξοβόμβα Sofia Vergara.

Είτε μελαχρινή είτε ξανθιά, η ηθοποιός, ξέρει να προκαλεί τον φακό.

Είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Manu Chao, και ως πρωταγωνίστρια του νέου του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue» έκλεψε όλες τις αντρικές καρδιές του πλανήτη, αφού όλοι μιλούν για την φλογερή Ελληνίδα.

Το τραγούδι είναι το πρώτο ντουέτο της ηθοποιού και του Γάλλου -με ισπανική καταγωγή- τραγουδιστή, που γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Στο βίντεο κλιπ, η Κλέλια Ρένεση εμφανίζεται ολόγυμνη να κολυμπά μέσα στη θάλασσα. Οι υποβρύχιες λήψεις, αποτυπώνουν μοναδικά το καλλίγραμμο κορμί της όμορφης ηθοποιού.

Η Κλέλια Ρένεση μοιάζει να απολαμβάνει την επαφή της με το νερό, ενώ στα πλάνα που βρίσκεται έξω από τη θάλασσα, κάθεται topless, επάνω σε έναν βράχο και προσποιείται ότι παίζει με μία κιθάρα.

Σε άλλες σκηνές, σαφώς μικρότερης διάρκειας, φαίνεται ολόγυμνος και ο Manu Chao. Tόσο οι ρυθμοί του τραγουδιού, όσο και το βίντεο κλιπ «μυρίζουν» καλοκαίρι. Κάποιες μάλιστα σκηνές, μοιάζουν να είναι βγαλμένες από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

Κλέλια Ρένεση

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο 55χρονος Γάλλος τραγουδιστής, θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει απαθανατίσει μαζί. Πέρυσι τον Ιανουάριο όμως, ο φωτογραφικός φακός τους είχε «συναντήσει» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αντάλλασσαν καυτά φιλιά, λίγο πριν ο Manu Chao, ταξιδέψει στο Παρίσι.

Η Κλέλια είναι από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς και παρά το γεγονός ότι έχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση από το σήριαλ «Μοντέρνα οικογένεια» , είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής!

Είναι όμως και πολύ σέξι όποιο χρώμα κι αν επιλέξει να είναι τα μαλλιά της, και είναι μια ακόμα πανέμορφη Ελληνίδα που διαφημίζει (εν μέσω κρίσης) την χώρα μας στο εξωτερικό.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook I και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τη στο «μίλα μου βρώμικα», που από τότε είχε κάψει καρδιές..

Δείτε τη και στην Ελένη Μεναγάκη:

Δείτε τη και στο «Όλα»..

Δείτε τη και καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο:

Δείτε την πως απαντά στο «Τι είναι ψυχαναγκασμός για την Κλέλια Ρένεση;»

Η Κλέλια Ρένεση για την απιστία:

Τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσετε στις πιο όμορφες και εντυπωσιακές της φωτογραφήσεις :

 

Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση  Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση  Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση

Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση Κλέλια Ρένεση



Spread the love