Spread the love


Η Μαρία Σιδέρη είναι η σέξι φανατική οπαδός του Ηρακλή, είναι γενικά αυτό που λέμε «αρρωστάκι» με την “γαλάζια” ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Σιδέρη είναι μόλις 24 χρονών και έχει κατακτήσει τον χώρο του modeling, αφού σε όποιον διαγωνισμό ομορφιάς και αν συμμετέχει σαρώνει τους τίτλους, τον έναν μετά τον άλλον.

«Η  χθεσινή μέρα ήταν μια μέρα επιτυχίας Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατάφερα να κατακτήσω επάξια ακόμη έναν σπουδαίο τίτλο φτάνοντας τους 14 μέσα σε μόλις 5 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το modeling. Ελπίζω και αγωνίζομαι καθημερινά για ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο που επέλεξα να ακολουθήσω στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία», είχε δηλώσει στο blog Vevilotis.gr τον Οκτώβριο του 2016.

Η ίδια κατάγεται από την Πάτρα αλλά ζει στην συμπρωτεύουσα με την οικογένεια της. Η Μαρία Σιδέρη είναι και φανατική οπαδός του Ηρακλή, αφού εκτός ότι ακολουθεί την αγαπημένη της ομάδα παντού, βοηθάει και στην διαφημιστική καμπάνια της ομάδας με φωτογραφίσεις, φορώντας την φανέλα του Ηρακλή, συμμετέχει στην ΔΕΘ, στο περίπτερο που διαθέτει η ομάδα, καλείτε σε εκπομπές στο ραδιόφωνο για να μιλήσει για την ομάδα, είναι γενικά αυτό που λέμε «αρρωστάκι» με τον Ηρακλή.

Η ξανθιά καλλονή σε συνέντευξη της στο site Bluenews.gr είχε δηλώσει: «‘Έγινα Ηρακλής από μία φίλη, και διαβάζοντας την ιστορία της ομάδας διαπίστωσα ότι είναι η μοναδική αυθεντική ομάδα της πόλης, τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τον ήρωα Ιβάνοφ που έδωσε το αίμα του για τον Ηρακλή και την πατρίδα.

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Γιώργος Σαραμαντάς και λόγω καταγωγής αφού κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας, εγώ είμαι μισή Θεσσαλονικιά και μισή Πατρινιά.Παρακολουθώ τον Ηρακλή σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια, για τα εντός έδρας δεν μιλάμε, έχω πάει φέτος σε Κατερίνη, Αιγίνιο, Βόλο, Σέρρες, Ξάνθη στο κύπελλο και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.»

Και φυσικά βλέποντας την Μαρία να φοράει τη φανέλα του Ηρακλή δε γίνεται να μην συμπαθήσει τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η αιτία για να αλλάξει κάποιος …ομάδα και να γίνει Ηρακλής.

Η Μαρία Σιδέρη είναι από τις γυναίκες που λες ότι  «όταν σε έπλασε ο θεός…πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση», και αυτό γιατί είναι μια πολύ όμορφη παρουσία με σέξαπιλ που τραβάει κοντά της, όλον τον ανδρικό πληθυσμό, σαγηνευτικό βλέμμα που «μαγνητίζει», κορμί-λαμπάδα, αφού αθλείται καθημερινά και πέρα από τα εξωτερικά της προτερήματα διαθέτει και εσωτερικά προτερήματα, καθώς είναι ένα πολύ χαρισματικό και έξυπνο κορίτσι, με μια γλυκύτητα, που σε κάνει να θες να την αγκαλιάσεις.

Είναι ακομπλεξάριστη και δεν κολλάει πουθενά, ότι θετικό και ότι αρνητικό, ακούσει η διαβάσει, το διαχειρίζεται πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Γνωρίστε καλύτερα την Μαρία Σιδέρη, η οποία μίλησε στο lifeviews.gr

Που έχεις γεννηθεί; Που ζεις τώρα;

«Κατάγομαι από την Πάτρα. Αλλά μένουμε Θεσσαλονίκη εδώ και χρόνια. Κατεβαίνω στη πατρίδα μου το καλοκαίρι».

Ηλικία

«Είμαι γεννημένη 7Απριλιου το 1992»

Έχεις κάνει κάποιες σπουδές, γλώσσες κτλ.; Με τι ασχολείσαι τώρα

«Έχω τελειώσει αισθητική. Αλλά ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια επαγγελματικά με το modelling. Συμμετέχω σε επιδείξεις στη Θεσσαλονίκη και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα, με κύρια διοργανώτρια την κυρία Ελένη Ζαχάκη»

Ποια ήταν τα πρώτα βήματα σου στο μόντελινγκ

«Έχω συμμετάσχει σε καλλιστεία όπου έχω λάβει 14τιτλους ομορφιάς ανάμεσα στην  1 2 Κ 3 θέση.Με καλλιστεία ξεκίνησα όπου και αναδείχτηκα. Έχω δουλέψει με τον κ  Μάκη Τσέλο όπου και τον ευχαριστώ πολύ»

Ήρθε τυχαία ή το επιδίωξες;

«Το modelling  προέκυψε αν και μου άρεσε από μικρή δεν ήταν στα πλάνα μου όμως. Η μεγάλη μου αγάπη βέβαια ακούει στο όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ. Προμοτάρω την ομάδα του ΗΡΑΚΛΉ. Φωτογραφίζομαι για τον Ηρακλή .Καλούμαι σε ραδιοφωνικές εκπομπές όπου μιλάω για την ομάδα μας.

Παρακολουθώ όλους τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα κυρίως στο ποδόσφαιρο. Νιώθω περήφανη για αυτή την ομάδα παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν. Παρευρίσκομαι σε όλους τους αγώνες και στα εκτός κυρίως Βόρεια!!! Φωτογραφίζομαι σε πολλά καταστήματα ρουχισμών στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε εκθέσεις όπως η ΔΕΘ»

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media. Σε έχουν βοηθήσει στην δουλειά σου;

«Η σχέση μου με τα social media  είναι παρά πολύ καλή, καθώς σε όλα τα site φημίζομαι για  τις διακρίσεις  μου και για τον ΗΡΑΚΛΗ»

Ένοιωσες άβολα κάποιες στιγμές της καριέρας σου;

«Ποτέ δεν ήρθα σε δύσκολη θέση καθώς είχα να κάνω και με καλούς δημοσιογράφους»

Πιστεύεις στα ζώδια; Τι ζώδιο είσαι;

«Ναι… Είμαι κριός στο ζώδιο»

Η οικογενειακοί σου κατάσταση. Ελεύθερη ή δεσμευμένη;

«Όχι είμαι ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό»

Τι δώρα προτιμάς να σου κάνουν και τι χαρίζεις εσύ στους φίλους σου;

«Τα δώρα που μου αρέσουν  να μου χαρίζουν είναι  όχι αντικείμενα, με απλά λόγια, ένα από αυτά είναι και η αλήθεια. Στους δικούς μου φίλους μ αρέσει να χαρίζω η να δίνω ότι θέλουν»

Έχεις υπέροχο σώμα. Ποια η σχέση σου με την γυμναστική;

«Η σχέση μου με την γυμναστική είναι πάρα πολύ καλή καθώς αθλούμαι κάθε μέρα 2ωρες και σε αυτό με την βοήθεια του γυμναστή μου Θοδωρή Καρβουνιάρη στο “life fitness centrer” Θεσσαλονίκης»

Φιλοδοξίες και σχέδια για το μέλλον

«Για μελλοντικά σχεδία  αυτό που θέλω είναι  να ασχοληθώ με το μόντελινκ μέχρι τα 28 και μετά να κάνω οικογένειά»

Τι σε ενοχλεί και τι θα άλλαζες στην Ελλάδα;

«Αυτό που με ενοχλεί στην Ελλάδα είναι η κυβέρνηση. Καθώς η χώρα μας είναι χάλια λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο και ο κόσμος έχει στερηθεί πολλά, έχει σαστισει  εχει έχει γίνει κακός. Αυτό που θα άλλαζα θα ήταν η κυβέρνηση. Πιστεύω είναι στο χέρι του κόσμου καθαρά αυτό το θέμα με την κυβέρνηση, για τον ποιον θα ψηφίσει»

Τι συμβουλές δίνεις στις νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

«Σε όσες κοπέλες πρόκειται να ασχοληθούν με το modelling,  αυτό που θέλω να τους συμβουλεύσω είναι ότι είναι ένας δύσκολος χώρος και ότι θα πρέπει να έχεις σωστούς ανθρώπους δίπλα σου που θα σε βοηθήσουν. Θελει πολύ δουλειά και φυσικά να διαθέτει  τα προσόντα»

Κλείσε την συνέντευξη με τις 3 ευχές σου

«Αυτό που εύχομαι είναι Υγεία πάνω από όλα αισιοδοξία και τύχη»

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη  Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη

Μαρία Σιδέρη

Μαρία Σιδέρη Μαρία Σιδέρη



Spread the love