Spread the love


Η πανέμορφη πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατά το παρελθόν της υπήρξε μοντέλο με πολύ αποκαλυπτικές της πόζες να κυκλοφορούν μετά την εκλογή του άντρα της ως πρόεδρου των ΗΠΑ. Δείτε πως πόζαρε το 1985 στο περιοδικό «Max Magazine» το 1995.

Η λαμπερή σήμερα, μητέρα ενός παιδιού, και σύζυγος του Αμερικανού πλανητάρχη Melania Trump ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα με σπάνια ομορφιά, και κορμί που ακόμα και σήμερα πολλές το ζηλεύουν.

Έτσι, η Melania Trump κατά το παρελθόν, ούτε φαντάζονταν ότι θα γίνει πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο, και συνέχιζε την δουλειά της ως μοντέλο χαρίζοντας μας υπέροχες πόζες.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια πολύ προκλιτική της φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό «Max Magazine» που την είχε φιλοξενήσει στις σελίδες του το 1995.

Οι φωτογραφίες της δεν είναι λογοκριμένες, και η Melania Trump πραγματικά δίνει το καλύτερο εαυτό της.

Πριν παντρευτεί, και αλλάξει επίθετο, το όνομά της ήταν (Melanija Knavs ή Melania Knauss) και για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου των ακινήτων Donald Trump.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κατά την προεκλογική του εκστρατεία είχε αναφερθεί στο παρελθόν της γυναίκας του λέγοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να με εκβιάσουν με τις γυμνές φωτογραφίες της συζύγου μου». Αυτό όμως δεν του στέρησε την νίκη των αμερικανικών εκλογών, με την πρώτη κυρία να λάμπει δίπλα του.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η 46χρονη Melania Trump είναι Σλοβένο-Αμερικανίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων και ρολογιών, και πρώην μοντέλο που γεννήθηκε στις 26 του Απριλίου 1970 στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε με τον πιο απλό τρόπο. Την είδε στην Λιουμπλιάνα (όπου η Melania πήγαινε Λύκειο) ο φωτογράφος Στάνε Τζέρκο το 1987. Η Melania περίμενε ένα φίλο της έξω από μια επίδειξη μόδας και ο φωτογράφος αμέσως κατάλαβε πως είχε τα προσόντα για να ανέβει στην πασαρέλα.

Η καριέρα της γρήγορα πήρε ανοδική πορεία και στις αρχές της δεκαετίας του 90 έφυγε από την Σλοβενία (καθώς η Γιουγκοσλαβία είχε πλέον διασπαστεί) για το εξωτερικό, αφήνοντας μάλιστα στη μέση τις πανεπιστημιακές σπουδές της. Έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά, συμμετείχε σε μεγάλες καμπάνιες ρούχων και κάποια στιγμή υπέγραψε και με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τράμπ.

Τον Ντόναλντ Τράμπ τον γνώρισε το 1998 στη Νέα Υόρκη και τελικά παντρεύτηκαν το 2005.

Δείτε τη στο twitter το facebook  και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump  Melania Trump Melania Trump

Melania Trump

Δείτε ακόμα:

H σέξι πλευρά της Melania Trump είναι όλα τα λεφτά (ΦΩΤΟ)



Spread the love