Spread the love


Η Nadeea Volianova και τι δεν έχει κάνει για να προκαλέσει τα φλας των φωτογράφων. Φόρεσε ότι πιο διάφανο βρήκε μπροστά της και βγήκε ανέμελη στο δρόμο, να χαρεί την πρωινή της βόλτα κάνοντας όλους να γυρίσουν να την κοιτάξουν, και όχι άδικα, γιατί το αξίζει με διαφορά στήθους.

Ο λόγος για την Nadeea Volianova, μια γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, ράπερ και ηθοποιός ο οποίος έχει μοιραστεί με μεγάλη επιτυχία την σχέση της με τον κόσμο.

Το πρώτο της άλμπουμ ήταν το «Jealousy’» που κυκλοφόρησε το 2005 και μέχρι σήμερα, είχε περισσότερα από τέσσερα full-length άλμπουμ.

Αυτό το κορίτσι θεωρείται ως η Ρωσίδα Lady Gaga, που σύντομα πρόκειται να φτάσει στη θέση των κορυφαίων προσωπικοτήτων του Hollywood, αφού κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι, στις 2 Σεπτεμβρίου, 1986.

Η Nadeea είναι περισσότερο γνωστή για τις έντονες αντιπαραθέσεις της στα ΜΜΕ, με φωτογραφίσεις της περιέχουν μηνύματα που αφορούν κοινωνικά θέματα , όπως την προστασία των ζώων, και είναι το νούμερο #5 στον κατάλογο των 100 κορυφαίων επώνυμων προσώπων στην καλή μεταχείριση των ζώων στην Έκθεση «Onalytica 2016».

Για την προσωπική της ζωή θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, δεν έχει παντρευτεί ακόμα. Έχει κράτησε χαμηλό προφίλ της στο θέμα αυτό, ώστε κανείς να μην ξέρει πραγματικά αν έχει κάποιον δεσμό ή όχι. Δεν έχει μοιραστεί προσωπικές της πληροφορίες με ένα σαφή τρόπο που δείχνει ότι της αρέσει η προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Γεγονός είναι ότι ξέρει καλά το παιχνίδι της επικοινωνία μέσα από τα social media, και μπορεί να προκαλεί, γιατί το κορμί της την βοηθά, ώστε να κερδίζει άξια την προβολή της με κάθε τρόπο.

Αυτή τη φορά φόρεσε ένα see through μπλουζάκι, και μας άφησε να απολαύσουμε το υπέροχο μπούστο της που την κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε την σελίδα της: nadeea.com

Όμως, στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, με αφορμή την τελευταία της βόλτα, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το κορίτσι αξίζει την προσοχή μας.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova

Δείτε και ορισμένες από τις εμφανίσεις της που την έκαναν ακόμα πιο γνωστή για τις προκλητικές της πόζες ..

Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova



Spread the love