Spread the love


Η Νάνσυ Πήττα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 183 cm, κι έχει γεννηθεί το 1993.  Είναι 24 ετών και σπουδάζει Τεχνολόγος Γεωπόνος, στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από τα 19 της όμως, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά, με τον χώρο της μόδας.

Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις, στην Θεσσαλονίκη, γνωστών καταστημάτων ρούχων της πόλης.

Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία ομορφιάς, που κέρδισε τον τίτλο «Star Βορείου Ελλάς 2015», και κέρδισε τον τίτλο «star Hellas 2016». Πήρε μέρος σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, για τα «pretty collant» και τα «έξυπνα jean», της diamant ae.

Συμμετείχε σε video clip των Out Loud «I’ m so excited», και από την διαδικτυακή μας έρευνα μάθαμε για τους τίτλους ομορφιάς που έχει κερδίσει με το σπαθί της.

Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε για το site του ξενοδοχείου «Alexander The Great Hotel», και συμμετείχε στην παρουσίαση μιας τηλεοπτικής επίδειξης μαγιό του καταστήματος «Eva lingerie», για την εκπομπή «Viva», του «Εγνατία Tv».

Η Σταρ Βορείου Ελλάδος σπουδάζει γεωπονία, λατρεύει το τένις και το πάθος της είναι οι ξένες γλώσσες

Το απίστευτο είναι ότι παρά τις πολλές εμφανίσεις της και τους τίτλους ομορφιάς δηλώνει μοντέλο από χόμπι!
Η Νάνσυ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και θεωρεί ότι ίσως είχε άστρο, γι’ αυτό όλα εξελίχθηκαν όλα τόσο γρήγορα για εκείνη στον χώρο του μόντελινγκ.

Η ενασχόλησή της με τη μόδα έγινε εντελώς τυχαία, αφού όπως εξομολογείτε σε παλαιότερή της συνέντευξη όλα άρχισαν ως χόμπι. Τελικά όμως το χόμπι έγινε επάγγελμα. Στο βιογραφικό της έχει τη διάκριση στα Καλλιστεία Βορείου Ελλάδος το 2014, αφού απέσπασε τον τίτλο Σταρ Βορείου Ελλάδος.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση καθώς επίσης και σε βιντεοκλίπ Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών.

Παράλληλα, παίρνει μέρος στις περισσότερες επιδείξεις μόδας της Θεσσαλονίκης της  Δήμητρας Σοφοκλέους (Dimitra Sofokleous) με το υπέροχη ομάδα της  «SOFO Beauty Team» όπου διοργανώνει τακτικά επιδείξεις με πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Το πάθος της είναι οι ξένες γλώσσες. Ηδύ μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τένις, αφού είναι το άθλημα που την ενθουσιάζει.

Έτσι, μιλάμε για μια κοπέλα με επίπεδο, χαμηλούς τόνους που θέλει να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στο κοινό και στους συνεργάτες της.

Αγαπάει πολύ την γυμναστική, και όταν την ρωτάνε για τις κακές της συνήθεις εκείνη απαντάει ότι είναι «η υπερβολική ευαισθησία της».

Αναφέρει ως δυνατό της σημείο «τον επαγγελματισμό της και την προσήλωση στους στόχους της».

Παρά τις διακρίσεις, τους τίτλους και την αναγνωρισιμότητα συνεχίζει να συχνάζει σε διάσημα στέκια της Θεσσαλονίκης.

Πιστεύει ότι: «Ο ιδανικός άντρας είναι εκείνος που έχει χιούμορ, ενδιαφέροντα και σημαντικούς στόχους. Επιβάλλεται να είναι γοητευτικός, κοινωνικός και μορφωμένος».

Όμως μας καθηλώνει με την απάντησή της για το φλερτ: «Ακόμη θυμάται ένα βράδυ, που, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε κάποιο μαγαζί της Χαλκιδικής, ένιωσε ένα έντονο βλέμμα επάνω της, που την τράβηξε σαν μαγνήτης. Πιστεύει πως για να φλερτάρει κανείς δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα και μόνο βλέμμα».

Έχει στο καθημερινό πρόγραμμά της τη γυμναστική και το τένις και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Όταν της ζητήθηκε να κάνει τρεις ευχές η Νάνσυ μας έκανε να νιώσουμε όμορφα με τις απαντήσεις της: «Να πετύχει τους στόχους της, να γίνει γνωστή και να σταματήσει η χώρα μας να ταπεινώνεται, γιατί είναι κρίμα για έναν τόσο περήφανο λαό όπως οι Έλληνες».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι: «Θεωρεί τον εαυτό της αρκετά ευαίσθητο σε θέματα που αφορούν δικούς της ανθρώπους, αλλά και αρκετά σκληρό, ώστε να βάζει στόχους και τελικά να τους πετυχαίνει»..

Δείτε τη στο Facebook το Facebook I και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Eva Lingerie set#Toxotis Fashion show #guest spaliaras???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Pitta Nasoula (@pittanasoula) στις

Toxotis fashion show#eva Lingerie set#guest spaliaras#perfect day???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Pitta Nasoula (@pittanasoula) στις

Η MISS GS HELLAS 2016 , Νάνσυ Πήττα, με τον πρόεδρο της SM PHARMACEUTICAL Νίκο Κουφογιάννη, και την STAR GS HELLAS 2014 Αθανασία Κοφινιώτη.

Νάνσυ Πήττα

Η Νάνσυ Πήττα φορά την κορδέλα λαμβάνοντας τον τίτλο και το στέμμα «Model Face Thessaloniki 2016« που της έδωσε ο πρόεδρος KYANA κ. Γιάννης Βασιλειάδης.

Νάνσυ Πήττα

Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα Νάνσυ Πήττα



Spread the love