Spread the love


Η Ραφαέλα Καραλιού σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, κατάγεται από την Κόρινθο, και είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές φοιτήτριες των Ελληνίκων ΑΕΙ. Έχει πολύ γυμνασμένο σώμα, αφού πολλές από τις φωτογραφίες της είναι από το γυμναστήρια, και αξίζει να την ακολουθήσεις.

Ο λόγος για την 20χρονη Ραφαέλα Καραλιού είναι «κάτω από το αυλάκι», από την Κόρινθο, και αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στα Ιωάννινα όπου σπουδάζει στο τμήμα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, και εντυπωσιάζει με την γλυκιά της παρουσία.

Είναι μια κοπέλα με γνήσια στόφα παλιάς σταρ, αφού ποζάρει πάντα με αθώο ύφος ηθοποιού του Hollywood.

Η αλήθεια είναι πως αν μια κοπέλα της λεγόμενης «διπλανής πόρτας» έχει καλή εικόνα για τον εαυτό της, τότε αυτό βγαίνει και στις φωτογραφίες της.

Δεν ξέρουμε αν πάρει το πτυχίο της με τι θα ασχοληθεί στην πορεία, αλλά είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα που κάλλιστα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ που έχει ανάγκη από ανανέωση με σοβαρές και μορφωμένες παρουσίες.

Όπως αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων «Philosophy Education & Psychology Department», δηλώνει ως τόπο διαμονής της τα Ιωάννινα, και τόπος καταγωγής την Κόρινθο.

Εντύπωση προκαλεί ότι έχει συμπληρώσει τα 5000 χιλιάδες άτομα που είναι φίλοι της στον προσωπικό της λογαριασμό, και έτσι την ακολουθούν περισσότερα 4.460 άτομα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, ανεβάζοντας όμορφες φωτογραφίες, (περισσότερες από 467 δημοσιεύσεις) αλλά έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή 24 χιλιάδων followers.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος ο αριθμός αυτός, αφού φτασμένα πρόσωπα, με πολυετή καριέρα στην ελληνική show biz δεν τα έχουν καταφέρει τόσο καλά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού

Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού Ραφαέλα Καραλιού

Ραφαέλα Καραλιού



Spread the love