Spread the love


Η Ρομίνα Πλάκου είναι μια πολύ εντυπωσιακή ύπαρξη, που πραγματικά ξεχωρίζει, αφού στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ξέρει να προβάλει τον εαυτό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει φωτογένεια, την λατρεύει ο φακός γιατί έχει το κορμί που ξεχωρίζει.

Στα διαδίκτυο δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για την Ρομίνα Πλάκου. Το μονό που βρήκαμε γι αυτή είναι δυο προφίλ στο Instagram, και δυο προφίλ στο Facebook γεμάτα από υπέροχες πόζες της.

Στο πρώτο λαγάρισμα βρήκαμε 98 δημοσιευμένες φωτογραφίες της που τράβηξε την προσοχή περισσότερων από 28,6 χιλιάδων followers.

Ενώ στο δεύτερο λογαριασμό του Instagram είδαμε 223 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, και 1,755 followers.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και στο Facebook βρήκαμε δυο λογαριασμούς της αλλά χωρίς πολλές φωτογραφίες της.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εντυπωσιακή, και οι φωτογραφίες της είναι όλες τους σχεδόν επαγγελματικές selfie που τονίζουν το υπέροχο πρόσωπο της, αλλά και πολύ επιθυμητό της σώμα.

Είναι από τα κορίτσια που μπορούν να κάνουν καριέρα, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν. Είναι ακόμα μια μελαχρινή κοπέλα που βασιλεύει στον χώρο που κάνουν καριέρα μόνο οι ξανθιές κι αυτό την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Δείτε τη στο Facebook I στ Facebook II το Instagram I και στο Instagram II

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου Ρομίνα Πλάκου



Spread the love