Spread the love


Μετά την Sofia Vergara, το αντρικό ενδιαφέρον για την Κολομβία αυξήθηκε κατακόρυφα. Η Rosanna Cordoba το τονώνει όμως περισσότερο. Το μοντέλο από την Κολομβία είναι όνομα και πράμα, και αξίζει να την ακολουθήσεις.

Το σοκολατένιο δέρμα, τα σωματικά προσόντα και η εξωτική ομορφιά την κάνουν ένα από τα δυνατά χαρτιά του Instagram. Στις φωτογραφίες την βλέπουμε με μαγιό ή εσώρουχα και συνήθως το πάνω μέρος λείπει.

Η Λατινική Αμερική βγάζει τα καλύτερα κορίτσια και η καυτή μελαχρινή που σας παρουσιάζουμε είναι ακόμα μία απόδειξη.

Ζωάρα κάνουν στη Λατινική Αμερική με τα απίστευτα κορίτσια που κυκλοφορούν εκεί. Το τελευταίο από αυτά που μας πήρε το μυαλό, είναι η Rosanna Cordoba (Ροσάνα Κόρντομπα).

Το καυτό κορίτσι προέρχεται από τη Βενεζουέλα και οι καμπύλες της είναι απλά επικές.

Δείτε το site, το facebook, το twitter και το instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba  Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba  Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba Rosanna Cordoba



Spread the love